Την υπογραφή συμφωνίας με την  Adriatic Marinas για τη διαχείριση του «Regent Porto  Montenegro» ανακοίνωσε η Regent Hotels & Resorts.

Το πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2014. Έχοντας  υπάρξει μια  Αυστρο-ουγγρική ναυτική βάση, το Porto Montenegro,  έχει γίνει ένας λαμπρός προορισμός για τους τουρίστες, τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και τις διασημότητες.

«Το Regent Porto Montenegro θα πληροί τις επιταγές της Regent με απλό, κομψό σχεδιασμό και ενορατική εξυπηρέτηση. Αυτό το  ξενοδοχείο θα είναι μέρος μιας κοινότητας από μόνο του, που θα προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες, χαλάρωση και ψυχαγωγία»,  δήλωσε  ο πρόεδρος της Regent Hotels & Resorts, Steven Pan».

Απέχοντας  62 μίλια από τις ακτές, ο κόλπος του Κότορ, μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, είναι το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι στην ανατολική Μεσόγειο. Ο κόλπος περιβάλλεται από κτήρια ιταλικής αρχιτεκτονικής, μια υπενθύμιση της ενετικής κυριαρχίας του νησιού επί 400 χρόνια.  Τοποθετημένο μόνο μερικά λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Tivat, το «Regent Porto  Montenegro» θα  είναι ιδανικό για τους ταξιδιώτες οι οποίοι, κατά την άφιξή τους, θέλουν να δραπετεύσουν γρήγορα και να περιβληθούν από τη φυσική ομορφιά του  κόλπου και του παγωμένου Μαυροβουνίου.

Εν μέσω της διεθνούς αναγνώρισης της μάρκας της , η Regent στρέφει την προσοχή της στην  Ευρώπη. Και τα πέντε διαχειριζόμενα  ξενοδοχεία της Regent περιλαμβάνονται στη λίστα με τις βραβευμένες από τους αναγνώστες επιλογές του  Conde Nast Traveler για το 2011.  Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια παγκόσμια ξενοδοχειακή εταιρεία βλέπει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται να περιλαμβάνεται σε αυτή την κατάταξη.

Κώστας Μπιλιάνης