Η Royal Caribbean International και η Make-A-Wish συγκεντρώνονται για να υποστηρίξουν την αποστολή του μη κερδοσκοπικού οργανισμού να πραγματοποιήσει ευχές που αλλάζουν τη ζωή για παιδιά και τις οικογένειές τους.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν δωρεές στο διαδίκτυο και να ανακαλύψουν την ποικιλία τρόπων με τους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια στο RoyalCaribbean.com/ MakeAWish.

Η μεγαλύτερη γραμμή κρουαζιέρας στον κόσμο, με το πρόγραμμα Wishes at Sea, στοχεύει να συνεισφέρει στις προσπάθειες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού τόσο με τη συγκέντρωση κεφαλαίων όσο και με δωρεές σε είδος του πιο εντυπωσιακού περιουσιακού στοιχείου της Royal Caribbean – αξέχαστες οικογενειακές εμπειρίες.

Κάθε επιθυμία θα ζωντανέψει με μια μεγαλύτερη, πιο τολμηρή απόδραση στην Royal Caribbean που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

«Καθώς γιορτάζουμε τον Παγκόσμιο Μήνα Ευχών, είμαστε ευγνώμονες που συνεργαζόμαστε με τη Royal Caribbean International και ανοίγουμε μια θάλασσα νέων ευκαιριών για να εκπληρώσουμε την αποστολή μας, να εκπληρώσουμε ευχές που αλλάζουν τη ζωή μας», δήλωσε η Leslie Motter , πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Make-A- Wish Αμερικής. «Γνωρίζουμε ότι μια επιθυμία μπορεί να χαράξει μια νέα πορεία στη ζωή αυτών των παιδιών και ανυπομονούμε να έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε μαζί για να επιτύχουμε αυτόν τον αντίκτυπο που αλλάζει τη ζωή τους».