Σύνταξη: tourismtoday.gr

Στα χέρια της Royal Caribbean International βρίσκεται το κρουαζιερόπλοιο Utopia of the Seas.

Η γραμμή κρουαζιέρας πραγματοποίησε μια τελετή υποδοχής του πλοίου 5.668 επιβατών στον στόλο της στο ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique στη Γαλλία σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Το Utopia of the Seas θα ξεκινήσει για τις ΗΠΑ για να αναχωρήσει για το παρθενικό του ταξίδι από το Port Canaveral στη Φλόριντα στις 19 Ιουλίου.

Το πιο πρόσφατο πλοίο στην κατηγορία Oasis της γραμμής θα εκτελεί μια σειρά δρομολογίων τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, τα οποία θα προσεγγίσουν τον ιδιωτικό νησιωτικό προορισμό της Royal Caribbean στις Μπαχάμες Perfect Day στο ΚόκοΚέι.

Οπως υπογράμμισε ο Jason Liberty, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Royal Caribbean Group «η παράδοση του Utopia of the Seas είναι σημαντική, καθώς σηματοδοτεί μια ακόμη εξέλιξη των πλοίων μας που αλλάζουν το παιχνίδι και την αποστολή μας να δημιουργήσουμε τις καλύτερες εμπειρίες διακοπών με υπευθυνότητα.

«Από τις απόλυτες διακοπές πολλών γενεών στο προηγούμενο φετινό ντεμπούτο του Icon of the Seas μέχρι τώρα την απόλυτη απόδραση το Σαββατοκύριακο στο Utopia of the Seas, επικεντρωνόμαστε στο να προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών διακοπών και ανεκτίμητες αναμνήσεις για τους επισκέπτες μας».