Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Royal Caribbean θα χαλαρώσει την πολιτική της για μάσκες επί του σκάφους για τους εμβολιασμένους επιβάτες από την επόμενη εβδομάδα.

Από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, δεν θα απαιτούνται πλέον μάσκες σε δημόσιους χώρους στα κρουαζιερόπλοια της. Όπως επιλεγμένα μπαρ, σαλόνια, εστιατόρια και παραστάσεις που προορίζονται για πλήρως εμβολιασμένους επιβάτες.

Οι μάσκες πρέπει να φοριούνται ακόμα σε εσωτερικούς χώρους, εκτός εάν κάθεστε ή τρώτε ή πίνετε και όταν επισκέπτεστε λιμάνια, σύμφωνα με τον ιστότοπο της. Οι επιβάτες κάτω των δύο ετών δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα.

Σχετικά με τις ευρωπαϊκές αναχωρήσεις φέτος, η γραμμή κρουαζιέρας είπε ότι “αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε ακόμη καθορίσει τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για τα δρομολόγια του 2022 που αναχωρούν από την Ευρώπη.

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για συγκεκριμένες απαιτήσεις μέσω email πριν ξεκινήσουν το ταξίδι.”

Η αλλαγή πολιτικής έρχεται μια ημέρα αφότου η Norwegian Cruise Line (NCL) ανακοίνωσε ότι καταργεί την απαίτησή της να φορούν μάσκες οι επιβάτες στα δρομολόγια από λιμάνια των ΗΠΑ. Η νέα πολιτική της NCL τίθεται σε ισχύ την 1η Μαρτίου.