Η Ryanair αυτή την εβδομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της Santa flight στη Ρουμανία, φέρνοντας 150 παιδιά από την Κραϊόβα στο Βουκουρέστι, με ένα ειδικά ναυλωμένο αεροσκάφος Boeing 737-800 της Ryanair.

Τα παιδιά τελούν υπό την φροντίδα της Αρχής Κοινωνικής Αρωγής και Προστασίας των Παιδιών Dolj County και ήταν η πρώτη φορά που πολλά από αυτά βρέθηκαν σε αεροπλάνο.

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Marian-Jean Marinescu συνόδευε τα παιδιά και επισκέφθηκε επίσης τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Βουκουρεστίου και το Antipa Museum, πριν από την συνάντηση των παιδιών με τον Άγιο Βασίλη.

Ο Denis Barabas, στέλεχος Πωλήσεων & Marketing της Ryanair στη Ρουμανία, δήλωσε:
«Η Ryanair ήταν στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε αυτά τα παιδιά την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους πτήση και να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη. Αυτή ήταν η πρώτη μας Santa flight στη Ρουμανία και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Αρχή Κοινωνικής Αρωγής και Προστασίας των Παιδιών Dolj County. Ελπίζουμε ότι αυτή η εμπειρία πρόσφερε στα παιδιά κάποιες σπέσιαλ αναμνήσεις και ευχόμαστε σε όλους τους Ρουμάνους πελάτες μας ευτυχισμένα Χριστούγεννα και ένα ειρηνικό 2017».

Από την πλευρά της ο Florin Stancu, Διευθυντής του Dolj County, δήλωσε:
«Η συνεργασία με τη Ryanair είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά και είμαστε πολύ ευγνώμονες στην Ryanair που ανέβασε για πρώτη φορά στους ουρανούς 150 από τα παιδιά μας. Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ διασκεδαστικό και θα κάνει τα Χριστούγεννα του 2016 πολύ ιδιαίτερα για αυτά”.

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Marian-Jean Marinescu, δήλωσε:
«Ryanair, σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για τις πτήσεις από και προς Κραϊόβα. Σας ευχαριστώ για αυτό το αξέχαστο δώρο στα παιδιά της Κραϊόβα. Συνήθως συνδέετε πόλεις και ανθρώπους. Αλλά με αυτή την κίνηση συνδέσατε ψυχές. Είμαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μου σε αυτή την εκδήλωση”.

Πηγή : www.airnews.gr