Η Crewlink στην Ελλάδα!

Η Crewlink ανακοίνωσε το νέο πακέτο πληρώματος καμπίνας.

Ανακαλύψτε τη ζωή στον ουρανό με τη Ryanair. Η Crewlink, επίσημος συνεργάτης της Ryanair για την κάλυψη θέσεων πληρώματος καμπίνας σε όλη την Ευρώπη, ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα προσλήψεων για την Άνοιξη του 2018.

Οι νέες θέσεις πληρώματος καμπίνας προσφέρουν ευκαιρίες σε μέλη πληρώματος καμπίνας για να ανελιχθούν εντός της Ryanair, ενώ παράλληλα θα μπορούν να εξερευνούν ευρωπαϊκούς προορισμούς, να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς στα ρεπό τους και να συναντούν ενδιαφέροντες ανθρώπους κάθε μέρα, παρέχοντας ταυτόχρονα στους πελάτες της Ryanair μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία.

Αυτή η μόνιμη θέση προσφέρει ανταγωνιστικό βασικό μισθό, μαζί με επίδομα πρόσληψης και ένα  μπόνους παραγωγικότητας για τα μέλη του προσωπικού που αριστεύουν σε αυτόν το ρόλο που χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, είναι διασκεδαστικός και γεμάτος προκλήσεις.

Στα οφέλη για τη σταδιοδρομία των ενδιαφερομένων περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

· Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στην ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία Ryanair.

· Πιστοποιημένη βεβαίωση EASA για χρήση σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

· Ανταγωνιστικό βασικό μισθό και μπόνους παραγωγικότητας.

· Τριετή εγγυημένη σύμβαση μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

· Επίδομα πρόσληψης  1.200 €

· Απεριόριστες υψηλές εκπτώσεις για τα ταξίδια του προσωπικού.

· Ευέλικτο πρόγραμμα με 5 ημέρες εργασίας και 3 ημέρες ρεπό.

· Γνωριμία με νέους πολιτισμούς και πόλεις τις ημέρες των ρεπό.

· Πρόκειται για εμπειρία ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση σε μία από τις ημέρες συνεντεύξεων και αξιολόγησης που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα αυτό τον μήνα:

Area – DD/MM/YEAR Θεσσαλονίκη – 07/02/2018

Αθήνα – 08/02/2018

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους σε μια ημέρα κάλυψης θέσεων στην ιστοσελίδα μας: http://www.crewlink.ie

Σχετικά με την Crewlink :

Η Crewlink προσλαμβάνει, εκπαιδεύει και απασχολεί Πληρώματα Καμπίνας για την αεροπορική βιομηχανία, με περισσότερα από 5.000 Μέλη Πληρώματος αυτήν τη στιγμή στο δίκτυο της Ryanair. Η Crewlink δημιουργεί μια ομάδα άκρως εξειδικευμένων και αφοσιωμένων επαγγελματιών, με γνώση και εμπειρία στην αεροπορική βιομηχανία.