Η Ryanair ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια από το East Midlands και το Liverpool προς τη Ρώμη – και τα δύο λειτουργούν δύο φορές την εβδομάδα από τον Απρίλιο ως μέρος των δρομολογίων τους για το καλοκαίρι του ’23.

Για να γιορτάσει, η Ryanair κυκλοφόρησε μια πώληση θέσεων περιορισμένου χρόνου με ναύλους από μόλις 29,99 £ (περίπου 36,68 USD) που είναι διαθέσιμοι τώρα στο Ryanair.com.

Η Dara Brady της Ryanair δήλωσε: «Με το Πάσχα και το Καλοκαίρι ’23 να πλησιάζουν γρήγορα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές και αξία στους πελάτες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο με την προσθήκη αυτών των νέων δρομολογίων της Ρώμης στο πρόγραμμα μας για το καλοκαίρι του ’23, προσφέροντας στους πελάτες μας στο East Midlands και στο Liverpool ακόμη περισσότερες επιλογές όταν προγραμματίζουν τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές τους.

«Ξεκινήσαμε μια έκπτωση θέσεων περιορισμένου χρόνου για πελάτες πρώιμης ηλικίας που θέλουν να κάνουν προσφορές για τις διακοπές τους το καλοκαίρι του ’23 με ναύλους από μόλις 29,99 £ (περίπου 36,6 USD) που διατίθενται τώρα στη Ryanair .com.”