Η αεροπορική εταιρεία Ryanair ξεκίνησε από σήμερα τους εορτασμούς για τα 30α γενέθλιά της.

Από την πρώτη πτήση της,που απογειώθηκε το 1985, η Ryanair έχει επεκταθεί:

  • Από την 1η πτήση της (Γουότερφορντ προς Λονδίνο Γκάτουικ) σε πάνω από 1.600 δρομολόγια
  • Από τις 2 χώρες σε 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική
  • Από τις 4 καθημερινές πτήσεις σε πάνω από 1.600 πτήσεις την ημέρα
  • Από το πρώτο αεροσκάφος σε πάνω από 300, με παραγγελίες για επιπλέον 380 αεροσκάφη
  • Από μία αεροδρομική βάση σε 72 αεροδρομικές βάσεις
  • Από μια ομάδα 51 ανθρώπων σε πάνω από 9.500 επαγγελματίες της αεροπορίας, οι οποίοι προέρχονται από περισσότερες από 45 εθνικότητες
  • Από 5.000 επιβάτες κάθε χρόνο σε πάνω από 90 εκατ επιβάτες ετησίως.

Η Ryanair μετέφερε 86 εκατ. επιβάτες το 2014 ενώ παράλληλα δημιούργησε 8 νέες βάσεις και ξεκίνησες πτήσεις προς / από 19 νέα αεροδρόμια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πελάτες που πραγματοποιούν κράτηση με τη Ryanair μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων , δωρεάν δεύτερη χειροαποσκευή, μειωμένα τέλη, νέο δικτυακό site, ολοκαίνουργιο app για κινητά ως κάρτα επιβίβασης και άλλες υπηρεσίες.

Για να γιορτάσει,λοιπόν, τα 30ης γενέθλια της, η Ryanair θα προσφέρει 100.000 θέσεις σε όλο ευρωπαϊκό της δίκτυο, σε τιμές από € 19,99 για ταξίδια τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Αυτοί οι χαμηλοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (15 Ιανουαρίου).

Ο  Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Ryanair, Kenny Jacobs δήλωσε: “Η Ryanair έφερε την επανάσταση στα αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη.Το 2015 σηματοδοτεί την 30η επέτειο από την πρώτη μας πτήση από Γουότερφορντ προς το Gatwick. ‘Ηδη 30 ετών, η Ryanair έχει επεκταθεί για να γίνει η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης,καθώς μεταφέρει 90 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως, μεταξύ 30 χωρών, ενώ παράλληλα εξοικονομεί από τους Ευρωπαίους πελάτες της περισσότερα από € 10 δις κάθε χρόνο.

Το 2015 θα δούμε μια σειρά από εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 30ών γενεθλίων μας, καθώς και την επόμενη φάση του προγράμματος μας «Always Getting Better», καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο δρομολογίων μας, τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας, αναπτύσσουμε τις ψηφιακές πλατφόρμες μας και διευρύνουμε τις προσφορές μας .

Το ένα πράγμα που δεν θα αλλάξει όμως είναι χαμηλές τιμές μας. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τα χαμηλότερα αεροπορικά εισιτήρια της Ευρώπης, με το μεγαλύτερο δίκτυο διαδρομών και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Για να σηματοδοτήσουμε την έναρξη των 30ών γενεθλίων μας, προσφέρουμε 100.000 θέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών προορισμών μας, από μόλις € 19,99, για ταξίδια εντός του Ιανουαρίου, Φεβρουάριου και Μαρτίου, οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν στην ιστοσελίδα Ryanair.com μέχρι την Πέμπτη (15 Ιανουαρίου) “.