Η Ryanair γιόρτασε τα εγκαίνια της νέας της βάσης στο Agadir και το λανσάρισμα του καλοκαιρινού της προγράμματος του ’22.

Με δύο αεροσκάφη, που αντιπροσωπεύουν μια επένδυση 200 εκατομμυρίων δολαρίων, αυτή η νέα βάση στο Agadir σηματοδοτεί τη δέσμευση της Ryanair στο Μαρόκο και αποδεικνύει περαιτέρω την ικανότητά της να ανοικοδομήσει τη μαροκινή τουριστική βιομηχανία, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στην ανάκαμψη των θέσεων εργασίας και στην τοπική οικονομία.

Η νέα βάση της Ryanair στο Agadir θα προσφέρει:

  • Αεροσκάφη με δύο βάση (επένδυση 200 εκατομμυρίων δολαρίων)
  • 60 άμεσες θέσεις εργασίας
  • 30 συνολικά δρομολόγια (20 νέες διαδρομές)
  • Συνδέσεις με δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως Αλικάντε, Βαρκελώνη, Μπολόνια, Τορίνο & Βαλένθια
  • Πάνω από 65 πτήσεις που αναχωρούν την εβδομάδα

Με 30 διαδρομές για να διαλέξετε στο Agadir, οι επιβάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για μια απόδραση που τους αξίζει, πετώντας με τους χαμηλότερους ναύλους προς συναρπαστικούς προορισμούς όπως η Μπολόνια, η Λισαβόνα, η Μαδρίτη, η Πίζα, το Τορίνο και η Βαλένθια.

Για να γιορτάσει την έναρξη της νέας βάσης Αγκαντίρ του και το καλοκαίρι του 2022 το πρόγραμμα ανακοίνωσή της, η Ryanair έχει ξεκινήσει μια πώληση κάθισμα με διαθέσιμα από λίγο 219 MAD ναύλων, η οποία πρέπει να γίνει κράτηση μέχρι την Παρασκευή 12 ης Νοεμβρίου μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.