Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Ryanair υπέγραψε συμφωνία διανομής με την Kyte που θα παρέχει στους εταιρικούς ταξιδιωτικούς συνεργάτες της πρόσβαση στο περιεχόμενο της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους.

Αυτή η συνεργασία θα παρέχει στη Ryanair βελτιστοποιημένη πρόσβαση στο ταξιδιωτικό οικοσύστημα, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης σειράς εταιρικών ταξιδιωτικών συνεργατών, χωρίς την ανάγκη για παλαιού τύπου GDS.
Το δίκτυο εταιρικών ταξιδιωτικών συνεργατών της Kyte επωφελείται από την προηγμένη νέα τεχνολογική λύση η οποία υποστηρίζει αποτελεσματικά το περιεχόμενο της Ryanair και λειτουργικότητα μέσα στο δικό τους web, κινητό και εναλλακτικές πύλες για μια απρόσκοπτη εμπειρία εταιρικού πελάτη.

Σύμφωνα με την Dara Brady της Ryanair «η συνεργασία μας με την Kyte, θα επιτρέψει στους εταιρικούς ταξιδιωτικούς συνεργάτες της να αποκτήσουν πρόσβαση στο κορυφαίο δίκτυο της Ryanair με 3.600 καθημερινές πτήσεις σε 235+ προορισμούς στα τακτικά μας προγράμματα που εξυπηρετούν τέλεια τα επαγγελματικά ταξίδια με ασυναγώνιστη έγκαιρη απόδοση».

Η Alice Ferrari, διευθύνουσα σύμβουλος της Kyte, δήλωσε πώς «αυτή η συνεργασία καταδεικνύει τη δέσμευση μας να βοηθήσουμε αεροπορικές εταιρείες όπως η Ryanair να διευρύνουν την εμβέλεια τους και να ανοίξουν νέες και σχετικές ροές εσόδων».