Από τον Νοέμβριο του 2024, η Ryanair θα εισαγάγει ένα νέο πρόγραμμα πτήσεων που θα συνδέει το αεροδρόμιο Beauvais του Παρισιού με το Ροβανιέμι της Λαπωνίας.

Αυτό το νέο δρομολόγιο, το οποίο λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου 2024 έως τις 28 Μαρτίου 2025, σηματοδοτεί την έκτη σύνδεση της Ryanair με το αεροδρόμιο του Ροβανιέμι για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο. Οι πτήσεις θα αναχωρούν δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή.

Παράλληλα με αυτή τη νέα διαδρομή Παρίσι προς Ροβανιέμι, η Ryanair επεκτείνει τις χειμερινές της δραστηριότητες στο Ροβανιέμι. Οι επιβάτες θα έχουν επίσης την επιλογή να ταξιδέψουν από το Ροβανιέμι σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως οι Βρυξέλλες, το Δουβλίνο, το Λίβερπουλ, το Λονδίνο και το Μιλάνο.

« Καλωσορίζουμε θερμά το έκτο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας προς το αεροδρόμιο του Ροβανιέμι! Τα δρομολόγια με τακτικές προγραμματισμένες πτήσεις είναι πολύ σημαντικά για την προσβασιμότητα της Φινλανδίας και, στη Finavia, εργαζόμαστε ενεργά για την ανάπτυξή τους», λέει ο Petri Vuori , Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Finavia, υπεύθυνος για την ανάπτυξη δρομολογίων.

Επιπλέον, η Ryanair ανακοίνωσε σημαντική επέκταση στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι για το καλοκαίρι, με πτήσεις έως και σε 12 ευρωπαϊκούς προορισμούς. Αυτή η επέκταση υπογραμμίζει τη δέσμευση της Ryanair να αυξήσει το δίκτυο και την προσβασιμότητά της σε όλη την Ευρώπη.