Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο με τη Ryanair;

1. Εγγύηση χαμηλότερης τιμής – Αποκλειστικές τιμές για τους πελάτες της Ryanair

Σας υπόσχεται τις χαμηλότερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου. Συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και διαπραγματεύεται τις φθηνότερες τιμές ενοικίασης για τους πελάτες της Ryanair. Εάν βρείτε χαμηλότερη τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου, ενημερώστε και θα σας προσφέρει την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας ΔΩΡΕΑΝ!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την «Υπόσχεση Τιμής» στην ιστοσελίδα Όροι & Προϋποθέσεις .

2. Χωρίς κρυμμένες χρεώσεις – Για να ξεγνοιάσετε

Μην ανησυχείτε, θα σας εξηγήσει τις επιπλέον χρεώσεις πριν την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου. Η πλειοψηφία των ενοικιάσεων περιλαμβάνει:

– Δωρεάν ακύρωση

– Δωρεάν τροποποίηση

– Προστασία κατά της κλοπής

– Απαλλαγή ευθύνης ζημιών

– Πρόσθετα τέλη αεροδρομίου

– Οδική Βοήθεια

– Τέλη πληρωμής με κάρτα

Για να είστε σίγουροι για το τι περιλαμβάνεται σας συστήνει να ελέγξετε τους όρους και προϋποθέσεις για όποιο αυτοκίνητο σάς ενδιαφέρει.

3. Τεράστια επιλογή – Κορυφαίοι προμηθευτές & 30.000 τοποθεσίες παραλαβής

Με 30.000 τοποθεσίες παραλαβής σε αεροδρόμια και πόλεις σε περισσότερες από 170 χώρες θα φτάνετε πάντα εκεί που θέλετε να πάτε. Συνεργάζεται με γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρουν αξιόλογα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές.

Είτε προγραμματίζετε τις επόμενες οικογενειακές σας διακοπές, ένα επαγγελματικό ταξίδι, μια εκδρομή είτε μια ρομαντική απόδραση, έχει το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσάς. Διαθέτει όλους τους τύπους αυτοκινήτων συμπεριλαμβανομένων των πολυτελών αυτοκινήτων, των επιβατικών και των μίνι βαν.

Απλά αναζητήστε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, επιλέξτε την καλύτερη προσφορά και αποθηκεύστε την κράτηση!

Δείτε μερικές από τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων με τις οποίες συνεργάζεται:

4. Υποστήριξη όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα – Πολύγλωσση εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου ή email

Είναι εδώ για να σας βοηθήσει εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα. Όλοι οι πελάτες έχουν πρόσβαση στην πολύγλωσση εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου ή email.

Καλέστε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα: 00302111985030

5. Δωρεάν Ακύρωση & Τροποποίηση – Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς προβλήματα με βάση τις ανάγκες σας

Κατανοεί ότι υπάρχει η πιθανότητα απρόοπτων καταστάσεων ή αλλαγή σχεδίων. Δεν χρεώνει τέλη διαχείρισης κατά την τροποποίηση της κράτησης και εάν ακυρώσετε έως 24 ώρες πριν την παραλαβή, θα σας επιστρέψει όλο το ποσό που καταβάλατε.