Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Ryanair κυκλοφόρησε επίσημα το Covid-19 Travel Wallet. Εκεί οι πελάτες της θα μπορούν να ανεβάζουν λεπτομέρειες για έγγραφα Covid.
Όπως αρνητικές δοκιμές PCR, φόρμες εντοπισμού επιβατών και πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Γιατί η Ryanair έφτιαξε το δικό της εργαλείο

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Μάικλ Ολιρέι, είπε πως η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους κυκλοφορεί το εργαλείο επειδή «δεν πιστεύει ότι θα επιτευχθεί διεθνής λύση εγκαίρως για την περίοδο αιχμής των διακοπών».

Ωστόσο η αεροπορική εταιρεία δήλωσε «σίγουρη» ότι το πρόγραμμα διάθεσης εμβολίων της ΕΕ θα επιβάλει την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών εγκαίρως, για τις καλοκαιρινές διακοπές μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου.

Οι εμβολιασμοί θα χαλαρώσουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς

«Πιστεύουμε ότι μόλις εμβολιαστεί ο πληθυσμός υψηλού κινδύνου ηλικιωμένοι στην Ευρώπη έως τα τέλη Μαΐου ή Ιουνίου, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα χαλαρώσουν, δήλωσε η διευθύντρια μάρκετινγκ της Ryanair Ντάρα Μπράντι.

Τα αεροπορικά ταξίδια θα βιώσουν μια ανάκαμψη από την πενιχρή ζήτηση. Οι ευρωπαϊκές οικογένειες θα ταξιδέψουν ξανά για διακοπές. Και θα χαρούν το καλοκαίρι στις παραλίες της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας».

Το Covid-19 Travel Wallet, είναι διαθέσιμο μόνο στην εφαρμογή Ryanair.