Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Ryanair θα εισαγάγει εννέα διεθνή και τρία δρομολόγια εσωτερικού από την ιταλική βάση της στο αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας το καλοκαίρι του 2023.

Ο οικονομικός αερομεταφορέας θα εκτελεί διεθνείς γραμμές προς το Βερολίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Μπορντό, το Μπόρνμουθ, το Μπρίστολ, την Κολωνία, το Δουβλίνο, το Εδιμβούργο και το Μάντσεστερ, καθώς και τρία εσωτερικά δρομολόγια που θα συνδέουν τις πόλεις Λαμέτζια Τέρμε, Αλγκέρο και Μπρίντιζι της νότιας Ιταλίας.

ια την εξυπηρέτηση των νέων δρομολογίων του, ο αερομεταφορέας σχεδιάζει επίσης να προσθέσει ένα τέταρτο αεροσκάφος 737 στη βάση του στη Βενετία, το οποίο, σύμφωνα με τον αερομεταφορέα, αντιπροσωπεύει επένδυση 92 εκατομμυρίων ευρώ και θα δημιουργήσει 30 νέες θέσεις εργασίας.

Επιπλέον 10 νέα δρομολόγια έχουν επίσης προγραμματιστεί για το περιφερειακό αεροδρόμιο του Τρεβίζο, με πτήσεις προς Κορκ, Κρότονε, Γκντανσκ, Κατοβίτσε, Μασσαλία, Μενόρκα, Σανταντέρ, Ταλίν, Τουλούζη και Σαραγόσα προγραμματισμένες για το καλοκαίρι.

Τα 22 νέα δρομολόγια θα δουν τον αερομεταφορέα να εκτελεί συνολικά 85 δρομολόγια και 850 εβδομαδιαίες πτήσεις – αύξηση 70% σε σύγκριση με το 2019 από την περιφέρεια Βένετο της Ιταλίας, από αεροδρόμια της Βενετίας, του Τρεβίζο και της Βερόνας.

Στο πλαίσιο του διευρυμένου καλοκαιρινού προγράμματος του αερομεταφορέα το 2023, 17 υπάρχοντα δρομολόγια και από τα τρία αεροδρόμια του Βένετο θα έχουν επίσης αυξήσεις στη συχνότητα πτήσεων.