Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Ryanair τα βρήκε με τους πιλότους της στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με την αποκατάσταση των αμοιβών τους μετά την πανδημία.

Η αεροπορική εταιρεία συμφώνησε με το συνδικάτο πιλότων Balpa να επιταχύνει την αποκατάσταση των μισθών. Θα δώσει αυξήσεις στους μισθούς για την αποκατάσταση έως το 2026.

Η Ryanair σχεδιάζει να αυξηθεί στο 115% της χωρητικότητας της πριν από τον Covid και δίνει προτεραιότητα στην έγκαιρη αποκατάσταση των αποδοχών μέσω επαναδιαπραγματευόμενων συμφωνιών για να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας ασφαλείς και να δημιουργήσει μια βάση για ανάπτυξη.

Η νέα επιταχυνόμενη συμφωνία προβλέπει επίσης βελτιώσεις στις αμοιβές και άλλα οφέλη πέρα ​​από την πλήρη αποκατάσταση των αμοιβών για τους πιλότους της Ryanair στο Ηνωμένο Βασίλειο έως το 2026, σύμφωνα με τον αερομεταφορέα.

Όπως τόνισε ο Darrell Hughes, διευθυντής του προσωπικού της Ryanair «ενώ το 100% των πιλότων μας σε όλο το ευρωπαϊκό μας δίκτυο καλύπτεται από συμφωνίες έκτακτης ανάγκης του 2020, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τους πιλότους μας και τα συνδικάτα τους για νέες συμφωνίες, παρόμοιες με αυτή που συνήφθη με την Balpa, και έχουμε επαναδιαπραγματευτεί με επιτυχία βελτιωμένες μακροπρόθεσμες συμφωνίες με το 70% των πιλότων μας, που θα διαρκέσουν μέχρι το 2026 ή το 2027, καθώς δίνουμε προτεραιότητα στην αποκατάσταση των μισθών».