Με 28% αύξηση των ξένων επισκεπτών το 2017 στην Μογγολία, η Hunnu Air -η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας- προχώρησε σε συμφωνία με την Saber Corporation για να αποκτήσει πρόσβαση σε 425.000 ταξιδιωτικά πρακτορεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Η Sabre κατανοεί την αγορά της Μογγολίας και είναι σε θέση να υποστηρίξει την ανάπτυξη της Hunnu Air μέσω της διανομής περιεχομένου, δηλώνει ο Rakesh Narayanan, αντιπρόεδρος του Saber Travel Network Ασίας-Ειρηνικού.

Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τους στρατηγικούς προβληματισμούς του αερομεταφορέα και θα διανείμουμε το περιεχόμενό του μέσω της κορυφαίας παγκόσμιας ταξιδιωτικής αγοράς της Saber. ”

Στο παρελθόν, η Μογγολία -γενέτειρα του Τζίνγκις Χαν- ήταν συνώνυμη μίας δυσπρόσιτης τοποθεσίας, λόγω της σκληρότητας των τοπίων της και της μακρινής γεωγραφικής της θέσης, μεταξύ Ρωσίας και Κίνας.

Ωστόσο, χάρη στην αύξηση της δημοτικότητας των ταξιδιών εμπειριών η χώρα σχεδιάζει το τουριστικό άνοιγμα της σε αγορές όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Ευρώπη και η Ασία-Ειρηνικός (APAC), ενώ παράλληλα έχει κάνει άνοιγμα στις επενδύσεις δίνοντας φορολογικά κίνητρα σε εταιρείες που κατασκευάζουν ξενοδοχεία και τουριστικά συγκροτήματα πολυτελείας.