Πολυετή συμφωνία με την dnata Travel Group με έδρα το Ντουμπάι υπέγραψε η Sabre Corporation κορυφαίος πάροχος λογισμικού και τεχνολογίας που τροφοδοτεί την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η συνεργασία θα δει τη Sabre να υποστηρίζει τους στρατηγικούς στόχους της ταξιδιωτικής εταιρείας ως τον προτιμώμενο τεχνολογικό της συνεργάτη.

Η Sabre και ο όμιλος dnata Travel ήδη μοιράζονται μια μακροπρόθεσμη δέσμευση για καινοτομία μέσω της ταξιδιωτικής τεχνολογίας και η νέα συμφωνία θα αντιπροσωπεύει μια εκτεταμένη, ευρύτερη σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών στη Μέση Ανατολή.

Επιπλέον, βάσει αυτής της συμφωνίας, το δίκτυο συνεργατών Gulf Cooperation Council (GCC) του dnata Travel Group θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων τεχνολογιών της Sabre και στην έξυπνη πλατφόρμα της Sabre Red 360.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να αξιοποιεί περισσότερα δεδομένα, περιεχόμενο και να προσφέρει στους πελάτες περισσότερες επιλογές από περισσότερες από 400 αεροπορικές εταιρείες, 1,6 εκατομμύρια επιλογές διαμονής και εκατοντάδες τουριστικούς  πράκτορες, παρόχους σιδηροδρομικών μεταφορών, αυτοκινήτων και κρουαζιέρων.