Το διάσημο μπαρ της Πανόρμου είναι γνωστό για την up αισθητική του, την δοτική ατμόσφαιρα, τις ξεχωριστές μουσικές προτάσεις και την must λίστα ποτών και cocktails, τον τελευταίο καιρό όμως μας ξεδιπλώνει μια ακόμα «Άγια» πλευρά του, την οινική.  

Όπως φαίνεται η νεοεμφανιζόμενη οινοδιάσταση του έχει βάθος, είναι πολύπλευρη, στοχευόμενη, εναλλακτική και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις για εξέλιξη.

Ο βασικός της χαρακτήρας είναι η επιλογή εξαιρετικών οίνων κυρίως από διάφορες γωνιές του ελληνικού αμπελώνα που φλερτάρουν απόλυτα και επιτυχημένα με ψαγμένα tapas.

To πάντρεμα των οίνων με τις μικρές gourmet προτάσεις, είναι πρωτοποριακό, ευφυές και αποτελεί ευχάριστο κάλεσμα, για νέες πικάντικες και μες στο σύγχρονο κλίμα «οινογαστρονομικές εμπειρίες».

Κάθε μέρα μπορείτε να επιλέξετε και να φτιάξετε τα δικά σας ζευγάρια από λιχουδιές που περιέχουν βασικά υλικά όπως είναι το τσορίθο, οι γαρίδες, η μελιτζανοσαλάτα, το κοτόπουλο με πορτοκάλι, τα μανιτάρια και να πειραματιστείτε γευστικά με κρασιά του κυρ-Γιάννη, των Αμπελώνων Ζαχαριά, του κτήματος Αβαντίς, του Σκούρα, της Οινομεσηνιακής, του Παυλίδη κτλ.

Επομένως όλες οι μέρες τις εβδομάδας αποκτούν «οινογαστονομικό ενδιαφέρον» με αρώματα και γεύσεις. Ειδικά οι Δευτέρες στη Santa Botella έχουν βαπτιστεί οινικές Δευτέρες. Κάθε Δευτέρα λοιπόν στον όροφο του Santa μπορείτε να επιλέξετε από την προτεινόμενη λίστα κρασιών πιο θα απολαύσετε σε ποτήρι και να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας tapas σε ειδική τιμή ( 4 € ). Την οινική Δευτέρα δηλαδή πληρώνετε μόνο το ποτήρι κρασί και κάθε tapas που το συνοδεύει είναι free!

Για τους οινόφιλους αλλά και για όλους του υπόλοιπους που σίγουρα θα παρασυρθούν οι οινικές εκπλήξεις συμπληρώνονται με ειδικές βραδιές γευσιγνωσίας, όπου 4 κρασιά ενός παραγωγού έρχονται εις γευστική γάμου κοινωνία με 4 tapas. Οι πρόσφατες σχεδιασμένες οινογαστρονομικές βραδιές είναι : 23 Ιανουαρίου κτήμα Σκούρα , 6 Φεβρουαρίου Κυρ-Γιάννη, 20 Φεβρουαρίου Λαλλίκος και 5 Μαρτίου Οινομεσσηνιακή.