Η SAS παρουσιάζει δύο δρομολόγια από τη Δανία προς το αεροδρόμιο Scandinavian Mountains.

Οι διεθνείς επισκέπτες θα πετάξουν απευθείας στο αεροδρόμιο τόσο από την Κοπεγχάγη όσο και από το Άαλμποργκ. Το δρομολόγιο της Κοπεγχάγης ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη και Κυριακή κατά τη χειμερινή περίοδο. Το δρομολόγιο από το Άαλμποργκ ξεκινά επίσης στις 22 Δεκεμβρίου με κίνηση τις Πέμπτες κατά την περίοδο των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς έως τις 5 Ιανουαρίου και τις Κυριακές από τις 8 Ιανουαρίου.

« Η συνεργασία μας με τη SAS συνεχίζεται. Νιώθω πολύ ωραία που μπορούμε να καλωσορίσουμε τους Δανούς ταξιδιώτες της SAS στο αεροδρόμιο μας. Οι σύντομοι χρόνοι πτήσης και μεταφοράς σε συνδυασμό με ένα προϊόν πρώτης κατηγορίας αλπικής οικογένειας τόσο στο Sälenfjällen όσο και στο Trysil μας δίνουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αγορά των αλπικών χειμερινών διακοπών », λέει ο Gunnar Lenman , Διευθύνων Σύμβουλος του Scandinavian Mountains Airport.

« Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να μπορείς να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Η πανδημία έχει καταστήσει πιο δύσκολο για τους Δανούς να πάνε διακοπές για σκι για λίγο. Το Sälenfjällen προσφέρει δημοφιλείς προορισμούς για τους Δανούς που αγαπούν το σκι και είναι πολύ διασκεδαστικό να μπορούμε τώρα να τους κάνουμε εύκολα προσβάσιμους ξανά με αυτές τις απευθείας διαδρομές », λέει ο Anders Bjernulf , Διευθύνων Σύμβουλος του Destination Sälenfjällen.