Η Scandic Hotels άνοιξε ένα νέο κατάλυμα 311 δωματίων στη Νυρεμβέργη μετά την ανακαίνιση και την αλλαγή της επωνυμίας του πρώην Hotel Pomander της πόλης.

Το Scandic Nürnberg Central βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και σε απόσταση 20 λεπτών οδικώς από το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης και περιλαμβάνει 10 αίθουσες συσκέψεων και αίθουσα χορού χωρητικότητας 800 ατόμων, 28 χώρους συνεργασίας, καθώς και εστιατόριο και μπαρ, γυμναστήριο, σάουνες και μια εσωτερική πισίνα.

Ανάμεσα στον κατάλογο δωματίων του, το ξενοδοχείο διαθέτει τρία δωμάτια προσβάσιμα σε ΑμεΑ, 30 δωμάτια φιλικά προς τα κατοικίδια και 15 σουίτες.

Μετά από μια «μεγάλη ανακαίνιση» του πρώην Hotel Pomander, το ακίνητο έχει πιστοποιηθεί από το Nordic Swan Ecolabel, το οποίο περιλαμβάνει κριτήρια όπως η απουσία αναλώσιμων μιας χρήσης, μειωμένη κατανάλωση νερού, μενού «φιλικό προς το κλίμα» και εστίαση. για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων.

Το ξενοδοχείο που άνοιξε πρόσφατα είναι το έβδομο ακίνητο του ομίλου στη Γερμανία, μετά τα ξενοδοχεία στο Μόναχο, το Βερολίνο, το Αμβούργο και τη Φρανκφούρτη.