Τα διευθυντικά στελέχη γραμμής κρουαζιέρας από όλο τον κόσμο, θα συναντηθούν στο Seatrade, το Φόρουμ για τη τουρκική κρουαζιέρα, στη Σμύρνη αυτόν τον Ιούλιο για να συζητήσουν την πορεία για την ανάπτυξη της αγοράς κρουαζιέρας της Τουρκίας.

Επιβεβαιωμένοι ομιλητές είναι οι :Κυριάκος Αναστασιάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Cruises, ο Mike Deegan Operations Director, , Roberto Giorgi, Πρόεδρος, V.Ships, Κώστας Κόντες, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Β. Πλοία αναψυχής, Dario Rustico, Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Κεντρική Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή και την Ινδία, την Costa Crociere SpA, Ανδρέας Schwertfeger, Περιφερειακός Διευθυντής, Κρουαζιέρας ΕΜΕΝΑ, UTI Deutschland, η Μαίρη Shaw-Ντιλέινι, ο Διευθυντής προγραμμάτων ακτής, η Silversea Cruises. Αυτοί είναι ορισμένοι από τους ομιλητές οι οποίοι θα συναντηθούν στη Σμύρνη για να συζητήσουν την αυξανόμενη δυναμική του τουρισμού κρουαζιέρας στην Τουρκία και τις στρατηγικές αγοράς και ευκαιρίες.

Το τουρκικό Φόρουμ κρουαζιέρας θα διεξαχθεί 3-5 Ιουλίου 2012 στο πέντε αστέρων Swissôtel Grand Efes, στη Σμύρνη.

Διοργανώνεται από το Seatrade και πραγματοποιείται σε συνδυασμό με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης.  Το φόρουμ θα παρέχει στους συμμετέχοντες μια πολύτιμη διορατικότητα σε αυτό που οι γραμμές κρουαζιέρας θα θέλαμε να δούμε από την Τουρκία ως προορισμός από πλευράς τερματικού  σταθμού, τις υποδομές, τη φιλοξενία, εκδρομές στην ξηρά.