Η Septona, μία από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης και υγιεινής στην Ελλάδα, συμμετείχε για 33η συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Εμπορική Έκθεση PLMA 2024 “World of Private Label”, Εκθεσιακό Κέντρο RAI στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, στις 28-29 Μαΐου, δίνοντας δυναμικό παρόν.

Το περίπτερο της εταιρείας προσέλκυσε το ενδιαφέρον και σημαντικό αριθμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο, καθώς η φετινή έκθεση φιλοξένησε 2.960 εταιρείες από 73 χώρες, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 26.000 από 120 χώρες. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν από κοντά για τα καινοτόμα προϊόντα της Septona και την ευρεία γκάμα της στις κατηγορίες προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, όπως Βρεφική & Παιδική φροντίδα, Φροντίδα ενηλίκων, Οικογενειακή Φροντίδα και Υγιεινή. Ειδικότερα, οι κατηγορίες των Wet wipes και των Pet incontinence & wipes απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια από τις διεθνείς επιχειρήσεις του κλάδου.

Η Septona, με ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενισχύει διαρκώς τις συνεργασίες της στον τομέα των προϊόντων προσωπικής υγιεινής, γεγονός που την καθιστά έναν από τους ισχυρότερους παίκτες παγκοσμίως. Η Έκθεση PLMA αποτελεί πλέον την ετήσια συνάντηση της εταιρείας, καθώς έρχεται σε επαφή με κορυφαίους διεθνείς retailers και κατασκευαστές του κλάδου, με γνώμονα την επέκταση των δραστηριοτήτων της και την ανάπτυξή της με νέα καινοτόμα προϊόντα και σε νέες κατηγορίες.