lady gagaΤην οργάνωση της διαμονής των θαυμαστών της περιοδείας Lady Gaga’s artRave the ARTPOP Ball και της παράστασης: Quidam – Cirque du Soleil ανέλαβε η ταξιδιωτική εταιρεία Signature travel σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία ΛΑΒΡΥΣ.

Τα σημαντικά αυτά καλλιτεχνικά γεγονότα της χρονιάς θα καλυφτούν με τουριστικές παροχές: ξενοδοχεία, μεταφορές , transfers στο τόπο διεξαγωγής τους με την Υπογραφή του Signature travel και φυσικά εξασφαλισμένες θέσεις απο την Lavris για ένα πλήρες συνδυαστικό πακέτο υπηρεσιών.

Η συνέργεια αυτή συνάδει απόλυτα με το προφίλ τιου Signature travel καθώς τα προγράμματα που προβάλλει , είναι ο συνδυασμός ταξιδιού με τον πολιτισμό αλλά και απο τη πλευρά της LAVRIS κρίθηκε αναγκαίο η παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών προκειμένου να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες εκατονταδων funs απο τη Σερβία, Βουλγαρία, Ρωσία κλπ.

Το πρώτο δυναμικό πακέτο της Αθήνας διεξάγεται στο Ο.Α.Κ.Α (19/09 για τη Lady Gaga και 20-28/09 για το Cirque du Soleil) και δίνει τη δυνατότητα επιλογής στον επισκέπτη να συνδυάσει τις δυο παραστάσεις μαζι η την καθε μια χωριστά με την ανάλογη αναπροσαρμογή τιμής.

Το δεύτερο πακέτο αφορά τις παραστάσεις του Τσίρκου του Ηλιου στη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονικη: ΠΑΟΚ SPORTS ARENA (30/09 – 05/10) με δυνατότητα παρακολούθησης ακόμη και σε αυθημερόν επισκέψεις απο τα θέρετρα της Χαλκιδικής.

Οι δυο εταιρείες θα συνδεθούν μέσω internet για την πληροφόρηση και τις κρατήσεις του κοινού αυτού σχεδίου ευελπιστώντας την προσέλκυση περισσότερων ξένων επισκεπτών στις δυο πόλεις αναδυκνείοντας τα επι πλέον προσόντα της χώρας μας εκτός του ήλιου και της θάλασσας.