Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Silversea Cruises, αποκάλυψε μια νέα συλλογή 25 ταξιδιών για το νέο Silver Endeavour. 
Από τον Μάιο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν σε 116 προορισμούς στη Βόρεια Ευρώπη, την Αρκτική και την Ανταρκτική, συμπεριλαμβανομένων 24 παρθενικών επισκέψεων για το Silversea.

«Επεκτείνοντας την πιο ποικιλόμορφη πολική προσφορά σε κρουαζιέρες υπερπολυτελών εκστρατειών, αποκαλύπτουμε με χαρά τη νέα συλλογή ταξιδιών της Silver Endeavour για το καλοκαίρι 2023 και τον χειμώνα 2023/2024, δήλωσε ο Conrad Combrink, SVP της Expedition, Destination και Silveraaruise Management.

Με υπερσύγχρονες ανέσεις αποστολής, την υψηλότερη αναλογία χώρου προς επισκέπτες της βιομηχανίας και μια κορυφαία ομάδα ειδικών επί του σκάφους, το Silver Endeavor θα προσφέρει τις πιο εμπλουτισμένες εμπειρίες στους επισκέπτες στους πιο αξιόλογους προορισμούς του κόσμου, καθώς ταξίδι με απαράμιλλη άνεση.

Το Silver Endeavor αντιπροσωπεύει τη δέσμευση του Royal Caribbean Group και της Silversea Cruises να ξεπεράσουν τα όρια στα ταξίδια. είναι το πιο εξελιγμένο πλοίο στην κατηγορία τoυ».

Η νέα συλλογή ταξιδιών του Silver Endeavour θα περιλαμβάνει 25 ταξίδια αποστολής, διάρκειας από έξι έως 18 ημέρες.

Η εταιρεία είπε ότι τα νέα ταξίδια θα ενσωματώσουν 24 παρθενικές επισκέψεις, συμπεριλαμβανομένης της σπάνια εξερευνημένης Καναδικής Υψηλής Αρκτικής, συμπεριλαμβανομένου του κόλπου Hudson και του νησιού Ellesmere.

Το Silver Endeavour θα περάσει το καλοκαίρι του 2023 εξερευνώντας τις Βρετανικές Νήσους, την Ισλανδία και την Αρκτική, συμπεριλαμβανομένων της Γροιλανδίας, του Σβάλμπαρντ και της Καναδικής Αρκτικής.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει νότια, επιστρέφοντας στη Λευκή Ήπειρο τον χειμώνα 2023/2024 για να προσφέρει στους επισκέπτες ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ανακαλύψουν τη χερσόνησο της Ανταρκτικής, τη Νότια Γεωργία και τα Νησιά Φώκλαντ.