Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Silversea Cruises λανσάρει το πρώτο της διεθνές τηλεοπτικό διαφημιστικό για να εμπνεύσει τους περίεργους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν ξανά τον κόσμο.

Μέρος μιας ολοκληρωμένης διαφημιστικής καμπάνιας πολλαπλών καναλιών που περιλαμβάνει έντυπα, ψηφιακά και κοινωνικά μέσα, το τηλεοπτικό σποτ 30 δευτερολέπτων θα εμφανιστεί σε μεγάλα εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα και πλατφόρμες στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο από σήμερα, πριν κυκλοφορήσει στις άλλες αγορές του κόσμου.

Πρωταγωνιστής ο Steve McCurry

Η τηλεοπτική διαφήμιση, που σχεδιάστηκε από τον παγκόσμιο δημιουργικό διευθυντή της Silversea, José M. Vuolo, καλεί τους περίεργους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν ξανά τον κόσμο με ένα ανανεωμένο πάθος.

Ο συνεργάτης της Silversea και παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Steve McCurry εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής, κάνοντας τους θεατές να αγκαλιάσουν την επιθυμία τους να επανασυνδεθούν με την αυθεντική ομορφιά του κόσμου.

«Για τους περίεργους»

Από τη σουίτα του στο Silver Spirit, ο McCurry γράφει μια ανοιχτή πρόσκληση, απευθυνόμενη «στους περίεργους».

«Σε όλους εσάς που λαχταράτε να ταξιδέψετε: Ήρθε η ώρα. Ο κόσμος ανοίγει ξανά. Ανοίξτε τον κόσμο», γράφει.

«Γεννημένος με την ψυχή ενός εξερευνητή, ο Steve McCurry ήταν το τέλειο θέμα για τη διαφήμιση, δήλωσε ο José M. Vuolo.

Είναι ένας παθιασμένος ταξιδιώτης που αναζητά τις πιο σημαντικές περιοχές του κόσμου, το ίδιο με τους καλεσμένους μας».

«Η Silversea αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη επέκτασή της ποτέ, δήλωσε η επικεφαλής του εμπορικού της γραμμής κρουαζιέρας Barbara Muckermann.

Αλλά αυτή η ανάπτυξη συμπίπτει με μια πολύ περίεργη στιγμή στην ιστορία των ταξιδιών.

Οι πόρτες του κόσμου έκλεισαν πάνω μας. Τώρα ανοίγουν ξανά και είναι δική μας ευθύνη να ξαναζωντανέψουμε το πάθος των επισκεπτών μας για ανακάλυψη. Και να τους ενημερώσουμε ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν ξανά με ασφάλεια την εξερεύνηση, η οποία είναι ίσως η μεγαλύτερη πολυτέλεια όλων αυτών των τωρινών».