Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Silversea Cruises άνοιξε μια αποκλειστική προπώληση για την παγκόσμια κρουαζιέρα Controtempo για το 2025, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ταξιδέψουν σε 59 προορισμούς σε 30 χώρες σε τέσσερις ηπείρους.

Η 136ήμερη κρουαζιέρα Controtempo World Cruise, θα αναχωρήσει από το Τόκιο για τη Νέα Υόρκη στις 13 Ιανουαρίου 2025, ξεκλειδώνοντας μερικούς από τους πιο εμβληματικούς και εκτός δρόμου προορισμούς του κόσμου κατά τη διάρκεια αντισυμβατικών εποχών, με καθηλωτικές εμπειρίες που παρουσιάζουν τους ντόπιους ανθρώπους και τις πιο συναρπαστικές ιστορίες.

Οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν με το υπερπολυτελές Silver Dawn της Silversea για το παγκόσμιο ταξίδι, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένα πλοίο κλάσης Muse φιλοξενεί μία παγκόσμια κρουαζιέρα.

Η κρουαζιέρα Controtempo World Cruise 2025 παρουσιάστηκε σε επιλεγμένους επισκέπτες και ταξιδιωτικούς συνεργάτες κατά τη διάρκεια μιας εικονικής πρεμιέρας, η οποία περιελάμβανε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Fernando Barroso de Oliveira-Silversea, Πρέσβη του Προέδρου της Βενετσιάνικης Εταιρείας.

Ενσωματώνοντας ένα soundtrack 10 τραγουδιών που συντέθηκε ειδικά για την εκδήλωση, εμπνευσμένο από κάθε περιοχή του ταξιδιού, το βίντεο απεικονίζει τον Fernando να περπατάει σε ένα δείγμα των προορισμών του ταξιδιού.

Αποκαλύπτει τις αυθεντικές εμπειρίες που περιμένουν τους επισκέπτες σε κάθε περιοχή, τονίζοντας την έλξη της ανακάλυψης του κόσμου εκτός εποχής και μέσα από τα μάτια των ντόπιων.

“Ανταποκρινόμενοι στην απίστευτα υψηλή ζήτηση για εκτεταμένα ταξίδια, οι ειδικοί μας στους προορισμούς σχεδίασαν τη νέα μας κρουαζιέρα Controtempo World Cruise 2025, δίνοντας τη δυνατότητα στους πιο έμπειρους ταξιδιώτες του κόσμου να ανακαλύψουν τον κόσμο υπό ένα εντελώς νέο πρίσμα, λέει ο Roberto Martinoli, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea Cruises.

Το Controtempo, ένας μουσικός όρος που σημαίνει “εκτός ρυθμού”, θα φέρει τους επισκέπτες πιο κοντά στον αυθεντικό παλμό της καρδιάς εμβληματικών και off-the-beaten-path προορισμών.

Θα ταξιδεύουμε σε έναν ασυνήθιστο ρυθμό, από την Ανατολή στη Δύση, με περισσότερο χρόνο στη στεριά σε μη συμβατικές εποχές.

Για πρώτη φορά, θα φιλοξενήσουμε την παγκόσμια κρουαζιέρα μας πάνω στο πανέμορφο Silver Dawn -ένα ελαφρώς μεγαλύτερο πλοίο με χωρητικότητα 596 ατόμων- γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή ζήτηση που παρατηρούμε για εκτεταμένα ταξίδια.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια βελτιωμένη εμπειρία στο Silver Dawn, με την επιλογή από οκτώ εστιατόρια, οκτώ μπαρ και σαλόνια, το καθηλωτικό γαστρονομικό μας πρόγραμμα S.A.L.T. και το απολαυστικό πρόγραμμα ευεξίας Otium.
Αυτή είναι η πρόσκληση για να αποκτήσετε μια διαφορετική οπτική γωνία για τον κόσμο, με το πραγματικό στυλ της Silversea”.

Ταξίδι σε 59 προορισμοί, 50 χώρες και 4 ηπείρους

Ενσωματώνοντας 33 προσεγγίσεις με διανυκτέρευση, επτά αποκλειστικές εκδηλώσεις, τρία προαιρετικά προγράμματα χερσαίων διαδρομών και 19 παρθενικές προσεγγίσεις, το Controtempo World Cruise 2025 πρόκειται να ξεκλειδώσει νέες, συναρπαστικές εμπειρίες για τους πολυταξιδεμένους επισκέπτες της Silversea.

Εκτός από μερικές από τις πιο εμβληματικές πόλεις του κόσμου, από το Τόκιο έως το Παρίσι, το δρομολόγιο θα περιλαμβάνει απομακρυσμένους προορισμούς που είναι νέοι για μια παγκόσμια κρουαζιέρα της Silversea. Το ταξίδι θα χωριστεί σε 10 τμήματα:

  • Τόκιο – Χονγκ Κονγκ (13 Ιανουαρίου – 27 Ιανουαρίου)
  • Χονγκ Κονγκ – Σιγκαπούρη (27 Ιανουαρίου – 7 Φεβρουαρίου)
  • Σιγκαπούρη – Βομβάη (7 Φεβρουαρίου – 24 Φεβρουαρίου)
  • Βομβάη – Κωνσταντινούπολη (24 Φεβρουαρίου – 16 Μαρτίου)
  • Κωνσταντινούπολη – Νάπολη (16 Μαρτίου – 25 Μαρτίου)
  • Νάπολη – Λισαβόνα (25 Μαρτίου – 3 Απριλίου)
  • Νάπολη – Σαουθάμπτον (3 Απριλίου – 12 Απριλίου)
  • Σαουθάμπτον – Στοκχόλμη (12 Απριλίου – 30 Απριλίου)
  • Στοκχόλμη – Ρέικιαβικ (30 Απριλίου – 13 Μαΐου)
  • Ρέικιαβικ – Νέα Υόρκη (13 Μαΐου – 29 Μαΐου)

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Dawn

Το 596 επιβατών Silver Dawn θα φιλοξενήσει την Παγκόσμια Κρουαζιέρα 2025 της Silversea για να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών.

Το νεότερο πλοίο της Silversea, το υπερπολυτελές πλοίο διατηρεί την οικειότητα των μικρών πλοίων και τα ευρύχωρα καταλύματα με θέα στη θάλασσα που αποτελούν σήμα κατατεθέν της κορυφαίας εταιρείας κρουαζιέρας, ενώ παράλληλα εισάγει στοιχεία καινοτομίας, με οκτώ εστιατόρια, οκτώ μπαρ και σαλόνια, το αναγνωρισμένο γαστρονομικό πρόγραμμα της Silversea, S.A.L.T., και το ρωμαϊκής έμπνευσης πρόγραμμα ευεξίας της εταιρείας κρουαζιέρας, Otium.

Η γαστρονομική εμβάθυνση θα έχει μεγάλη σημασία σε όλο το ταξίδι, με το S.A.L.T. να διευκολύνει μια βαθιά κατάδυση στις πλουσιότερες γαστρονομικές κουλτούρες του κόσμου, με θέμα “Οι βασικές γεύσεις του κόσμου”.

Η προπώληση για την κρουαζιέρα Controtempo World Cruise 2025 ανοίγει σήμερα για όλα τα μέλη του Venetian Society, ενώ οι πωλήσεις ανοίγουν για το ευρύ κοινό στις 2 Αυγούστου 2022.