Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η υπερπολυτελής εταιρεία κρουαζιέρας Silversea Cruises, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες ενός νέου ταξιδιού επανένωσης της Venetian Society για το 2024, στο νέο πλοίο Silver Nova.

Αναχωρώντας από το Τόκιο στις 15 Οκτωβρίου 2024, οι επισκέπτες που θα ταξιδέψουν με το Silver Nova στο ειδικό ταξίδι επανένωσης θα ταξιδέψουν στην Ασία επί 16 ημέρες, φτάνοντας στη Σιγκαπούρη στις 31 Οκτωβρίου.

Τα ταξίδια Venetian Society Reunion της Silversea καλλιεργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και μια ισχυρή αίσθηση συντροφικότητας, προσελκύοντας τη στενή κοινότητα των επισκεπτών της Silversea, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν με φίλους και να γνωρίσουν νέους ταξιδιώτες με τις ίδιες ιδέες.

Ενώ όλοι οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν ειδικές εκδηλώσεις επί του πλοίου καθ’ όλη τη διάρκεια του πλου, τα μέλη του Venetian Society θα απολαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εξοικονόμηση 5% επί του ναύλου της κρουαζιέρας, αποκλειστικές εκδηλώσεις στη στεριά και αναμνηστικά δώρα.

Ο Norman Rafelson, αντιπρόσωπος της Venetian Society, θα καλωσορίσει μαζί με την Barbara Muckermann τους επισκέπτες στο πλοίο.

«Τα ταξίδια Venetian Society Reunion παρέχουν την τέλεια ευκαιρία να επανασυνδεθούμε με τα πιο πιστά μέλη της μεγάλης μας οικογένειας, ενώ παράλληλα γνωρίζουμε νέους επισκέπτες, δήλωσε η Barbara Muckermann, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Silversea Cruises.

Ο συγκεκριμένος πλους θα είναι ιδιαίτερα μοναδικός, καθώς θα σηματοδοτήσει το πρώτο reunion πάνω στο Silver Nova-προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νεότερη κατηγορία πλοίων μας, η οποία, για πρώτη φορά στην ιστορία της Silversea, θα ενσωματώνει ασύμμετρο σχεδιασμό και οριζόντια διάταξη και θα είναι από τα πιο ευρύχωρα υπερπολυτελή πλοία που έχουν κατασκευαστεί ποτέ».

Αναχωρώντας από το Τόκιο με το πλοίο Silver Nova στις 15 Οκτωβρίου 2024, οι επισκέπτες της Silversea θα ταξιδέψουν σε πέντε διαφορετικές χώρες σε 16 ημέρες, με τρεις διανυκτερεύσεις, και θα φτάσουν στη Σιγκαπούρη στις 31 Οκτωβρίου.

Στην Kagoshima (νησί Kyushu), οι ταξιδιώτες θα συνδεθούν με τον ιαπωνικό πολιτισμό κατά τη διάρκεια επισκέψεων στην κατοικία των σαμουράι Chiran, στο ζυθοποιείο Shochu και σε μια παραδοσιακή θερμή πηγή, μεταξύ άλλων εμπειριών.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν το Incheon (Σεούλ) της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια μιας διανυκτέρευσης, με εκδρομές στο νησί Ganghwa, το παλάτι Changdeok και το τείχος του φρουρίου της πόλης, καθώς και το Εθνικό Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης.

Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, το Silver Nova θα φτάσει στο Χονγκ Κονγκ για διανυκτέρευση, όπου οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν την αντίθεση του παλιού και του νέου στην πόλη.

Το ταξίδι ολοκληρώνεται με μια διανυκτέρευση στη ζωντανή πόλη Χο Τσι Μινχ, με τις συναρπαστικές ανακαλύψεις των σηράγγων Cu Chi, του Δέλτα του Μεκόνγκ και της πλούσιας ιστορίας του προορισμού να αναδεικνύουν την εμπειρία. Οι επισκέπτες θα φτάσουν στη Σιγκαπούρη στις 31 Οκτωβρίου.