Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Silver Endeavour -ένα από τα πιο πολυτελή πλοία αποστολών στον κόσμο- καλωσορίζει σήμερα στον στόλο της η Silversea Cruises.

Πρόκειται για το πέμπτο πλοίο εξερεύνησης στο στόλο της, που αριθμεί 11 πλοία. Το κρουαζιερόπλοιο ενισχύει τη θέση της Silversea ως ηγέτη στις υπερπολυτελείς κρουαζιέρες εξερεύνησης. Παράλληλα διευρύνει την ποικιλόμορφη πολική προσφορά του κλάδου για την απόλαυση των επισκεπτών.

Το Silver Endeavour ξεκινάει ταξίδια φέτος τον Νοέμβριο

Σχεδιασμένο ειδικά για να μεταφέρει τους ταξιδιώτες στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των δύο πολικών περιοχών, το Silver Endeavour θα τεθεί σε υπηρεσία τον Νοέμβριο του 2022.

Θα αντικαταστήσει το Silver Explorer από την περίοδο 2022/2023 στην Ανταρκτική, μαζί με τα δημοφιλή δρομολόγια του πλοίου Antarctica Bridge.

Με τη συνεχή υποστήριξη του Royal Caribbean Group

«Το Silver Endeavour, ένα από τα πιο πολυτελή πλοία εξερεύνησης, θα επιταχύνει τη στρατηγική μας για ανάπτυξη, , δήλωσε ο Roberto Martinoli, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea Cruises.

Εμπλουτίζει την προσφορά μας σε πρωτοφανή επίπεδα, επιβεβαιώνοντας τη θέση μας ως η κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας εξερεύνησης υπερπολυτελείας

Παράλληλα θα ενισχύσει την πολική μας προσφορά, διαφοροποιώντας περαιτέρω το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας.

Με τη συνεχή υποστήριξη του Royal Caribbean Group, βελτιώνουμε την εμπειρία κρουαζιέρας για τους επισκέπτες μας. Ξεκλειδώνουμε τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς του κόσμου με τρόπο που μόνο η Silversea μπορεί.»

Όνομα με ιστορία

Στο Silver Endeavour, οι ταξιδιώτες θα ανακαλύψουν την ίδια αίσθηση που καθοδηγούσε τους πρωτοπόρους εξερευνητές, όπως ο James Cook, σε περασμένες εποχές.

«Για να τιμήσουμε το πνεύμα των ταξιδιών εκστρατείας, μετονομάσαμε το πλοίο σε Silver Endeavour καταθέτοντας φόρο τιμής σε ένα από τα πιο διάσημα πλοία της ιστορίας, δήλωσε η Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer, Silversea Cruises.»

Υπερσύγχρονες ανέσεις

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές πολικής κλάσης PC6, το Silver Endeavour έχει σχεδιαστεί για πολική εξερεύνηση.

Έχει υπερσύγχρονες ανέσεις, με κορυφαία Zodiac, καγιάκ και τεχνολογία αιχμής για πλοήγηση και εξερεύνηση, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος τηλεκατευθυνόμενης κάμερας gimbal, που μπορεί να καταγράψει εικόνες υψηλής ποιότητας από απόσταση 5 χιλιομέτρων, μεταξύ άλλων.

Θα διατηρήσει το επίπεδο πολυτέλειας που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Silversea, με αναλογία πληρώματος προς επιβάτες περίπου 1:1.

Διαθέτει οκτώ καταστρώματα και οι σουίτες του προσφέρουν τα πιο ευρύχωρα καταλύματα στην κρουαζιέρα εκστρατείας, διατηρώντας το επίπεδο άνεσης που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Silversea, πολλαπλά εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια, ένα εκτεταμένο σπα, ένα διώροφο σολάριουμ με πισίνα και υδρομασάζ και μια σειρά από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους παρατήρησης.

Η οικεία ατμόσφαιρα επί του πλοίου, επιτρέπει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν σε βάθος προορισμούς όπως η Ανταρκτική, με μεγάλη αλληλεπίδραση μεταξύ των ταξιδιωτών και των εμπειρογνωμόνων της Silversea σε θέματα αποστολών.

Τι θα γίνει με όσους έχουν κάνει κράτηση στο Crystal Endeavor

Στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου προγράμματος RCL Cares, ο Royal Caribbean Group θα προστατεύσει τις καταθέσεις των πελατών που είχαν αρχικά κάνει κράτηση στο Crystal Endeavor και κάνουν νέα κράτηση σε ένα από τα παγκόσμια εμπορικά σήματα του ομίλου  Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Silversea Cruises.

Όπως υπογράμμισε ο Roberto Martinoli «είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα πρόσθετο κίνητρο σε όλους τους επισκέπτες που είχαν κάνει κράτηση στο πρώην Endeavor για να βιώσουν τη διαφορά της Silversea.
Καλούνται να ταξιδέψουν με οποιοδήποτε πλοίο της Silversea από τον όμορφο στόλο των 11 πλοίων μας.»

Στο βαθμό που οι επισκέπτες του Crystal Endeavor δεν λάβουν πίσω τις προκαταβολές τους από την Crystal ή από άλλες πηγές, ο όμιλος Royal Caribbean θα επιστρέψει οποιοδήποτε ποσό που καταβλήθηκε για τη νέα τους κράτηση μέχρι το ποσό των χαμένων προκαταβολών τους από την Crystal.

Οι πλήρεις όροι της προσφοράς θα παρασχεθούν σύντομα στη διεύθυνση www.silversea.com.