Η Silversea Cruises® αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη συλλογή σουιτών που θα κάνει το ντεμπούτο της στο Silver NovaSM το καλοκαίρι του 2023.

Με 364 σουίτες σε 13 κατηγορίες, το Silver Nova – το πρώτο πλοίο της κατηγορίας Nova της κρουαζιέρας – θα διαθέτει μια εντελώς νέα σχεδιαστική προσέγγιση για την κορυφαία υπερπολυτελή εταιρεία κρουαζιέρας, με ασύμμετρη διαμόρφωση και οριζόντια διάταξη που εισάγει μια νέα γενιά σουιτών.

Οι καινοτόμοι εσωτερικοί χώροι του Silver Nova παρέχουν μια πιο οικεία εμπειρία στους επισκέπτες.

“Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στα υπερπολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας, η εμπειρία των σουιτών Silver Nova αντιπροσωπεύει την εξέλιξη της κορυφαίας προσφοράς της Silversea”, δήλωσε η Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer της Silversea Cruises. “Με την ασύμμετρη διαμόρφωση και την οριζόντια διάταξη, το Silver Nova θα προσφέρει στους επισκέπτες του μια νέα γενιά ευρύχωρων σουιτών που δεν έχει ξαναδεί ο στόλος της Silversea.

Το Silver Nova όχι μόνο θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των επισκεπτών μας όσον αφορά την άνεση, αλλά θα είναι ένα από τα πιο περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένα κρουαζιερόπλοια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, ανοίγοντας το δρόμο για το μέλλον της υπερπολυτελούς, βιώσιμης κρουαζιέρας” συμπληρώνει η ίδια.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Silversea, το Silver Nova χρησιμοποιεί οριζόντια διάταξη, που σημαίνει ότι οι σουίτες διατρέχουν όλο το μήκος του πλοίου σε τέσσερα καταστρώματα.

Ενισχύοντας την πολυτέλεια των επιλογών, το Silver Nova θα παρουσιάσει μια άνευ προηγουμένου συλλογή σουιτών που είναι από τις πιο πολυτελείς στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων επτά νέων κατηγοριών.

Η συλλογή περιλαμβάνει μεγαλύτερη ποικιλία, συμπεριλαμβανομένων των ολοκαίνουργιων premium σουιτών στην πρύμνη – για πρώτη φορά για τη Silversea.