Η Singapore Airlines κυκλοφόρησε νέες καμπίνες οικονομικής και business class, οι οποίες θα εισαχθούν στον στόλο Boeing 737-8 της αεροπορικής εταιρείας τις επόμενες εβδομάδες.

Και οι 154 θέσεις στο αεροσκάφος Boeing 737-8 της SIA θα είναι σε δύο κατηγορίες, με 10 στην business class και 144 στην οικονομική.

Οι θέσεις business class δημιουργήθηκαν από την Factorydesign με έδρα το Λονδίνο και κατασκευάστηκαν από την Thompson Aero Seating για τη Singapore Airlines.

Τα κομψά και λεπτά καθίσματα τελευταίας γενιάς της Collins Aerospace θα χρησιμοποιηθούν στην καμπίνα της οικονομικής θέσης.

Τα αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει με πλάτη καθισμάτων της Panasonic της σειράς X, το οποίο επιτρέπει σε όλους τους πελάτες να έχουν πρόσβαση στο πιο πρόσφατο ψυχαγωγικό περιεχόμενο KrisWorld.

Η υπηρεσία Wi-Fi κατά την πτήση και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας δεδομένων κινητής τηλεφωνίας της Panasonic θα περιλαμβάνονται στο αεροσκάφος.

Singapore Airlines New Business Class

Οι  θέσεις business class δημιουργήθηκαν από την Factorydesign με έδρα το Λονδίνο και κατασκευάστηκαν από την Thompson Aero Seating για τη Singapore Airlines.

Η ανάπτυξη, ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση νέων προϊόντων καμπίνας στα αεροσκάφη στενής ατράκτου μικρών και μεσαίων αποστάσεων της Singapore Airlines κόστισε πάνω από 230 εκατομμύρια S$ (περίπου 235 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας).

Ο Lee Lik Hsin, Executive Vice President Commercial της Singapore Airlines, δήλωσε:

«Μια τριετής πρωτοβουλία που περιλαμβάνει σημαντική έρευνα πελατών καθώς και στενή συνεργασία με σχεδιαστές και προμηθευτές είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία αυτού του νέου προϊόντος. Τώρα, ανεξάρτητα από τη διάρκεια του ταξιδιού τους, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια premium ταξιδιωτική εμπειρία σε ολόκληρο το δίκτυο πλήρους εξυπηρέτησης. Αυτή η σημαντική επένδυση δείχνει τη δέσμευση της Singapore Airlines να διατηρήσει τη θέση μας ως ηγετική αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Παρά την πρόσφατη άνοδο της ζήτησης αεροπορικών ταξιδιών, οι πελάτες μας μπορούν να περιμένουν τα ίδια προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικές υπηρεσίες που περιμένουν από εμάς».

Η Singapore Airlines (SIA) εισάγει σταδιακά τα αεροσκάφη της 737-8 σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων σε όλο το δίκτυό της. Με την επιφύλαξη των κανονιστικών αδειών, αυτό περιλαμβάνει πτήσεις από και προς το Μπρουνέι, την Καμπότζη, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τις Μαλδίβες, το Νεπάλ και την Ταϊλάνδη.