Η Sky Express, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη διεθνή πτήση από την Αθήνα τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε νέες συνδέσεις με το Παρίσι, τη Λυών, τη Νάντη και τις Βρυξέλλες για τον Ιούνιο.

Μετά την έναρξη μιας καθημερινής πτήσης προς Λάρνακα, η εταιρεία κατευθύνεται προς τη Δυτική Ευρώπη: από τις 5 Ιουνίου 2021, η Sky Express θα προσφέρει πτήση κάθε Σάββατο μεταξύ του Αεροδρομίου Αθηνών-Ελευθέριου Βενιζέλου και του Paris-CDG, με Airbus A320neo που μπορεί να φιλοξενήσει 180 επιβάτες.

Οι αναχωρήσεις προγραμματίζονται στις 14:50 φτάνοντας στις 17:10 και οι πτήσεις μετ ‘επιστροφής αναχωρούν στις 18:00, προσγείωση στις 22:00. Η εταιρεία θα ανταγωνιστεί με την Air France και την Aegean Airlines, καθώς και την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Transavia, η οποία πραγματοποιεί πτήσεις από το Orly.

Την ίδια ημέρα, το Sky Express θα συνδέσει δύο άλλους γαλλικούς προορισμούς με μια τριγωνική διαδρομή: αναχώρηση για Lyon-Saint Exupéry στις 07:15 για να φτάσει στις 08:55 και στη συνέχεια να συνεχίσει στη Nantes Atlantique στις 09:40 για να φτάσει στον προορισμό της στο 10.50.

Η απευθείας πτήση για την Αθήνα θα αναχωρήσει από τη Νάντη. Η αεροπορική εταιρεία θα ανταγωνιστεί με την Aegean, την Transavia και τη Volotea στη Λυών, και με την Aegean και την Transavia στη Νάντη.

Οι πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουνίου με καθημερινές πτήσεις (εκτός από το Σάββατο) και θα αντιμετωπίσουν διαγωνισμό από την Aegean, τις Brussels Airlines, την TUIfly Βέλγιο, καθώς και από τη Ryanair που πετά από τις Βρυξέλλες South Charleroi

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία διαθέτει επίσης κουλοχέρη για καθημερινή πτήση προς Λονδίνο-Χίθροου, χωρίς προγραμματισμένες πτήσεις ακόμη. Αναμένεται να ξεκινήσει δύο διαδρομές τον Μάιο, συνδέοντας το Ηράκλειο με το Ντόρτμουντ και το Αμβούργο.

Το υπόλοιπο δίκτυο είναι εγχώριο, με περισσότερες από 30 πόλεις να εξυπηρετούνται από δέκα αεροσκάφη ATR 42-500 και 72-500.

Τον Νοέμβριο του 2020, η Sky Express έλαβε δύο από τα έξι A320neos που είχε παραγγείλει, τέσσερα από την Airbus και άλλα δύο από την Aviation Capital Group (ACG).