H πολυτελής μάρκα της Accor, η Sofitel Hotels & Resorts ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του πρώτου ακινήτου της στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Το πρώτο ξενοδοχείο Sofitel στην Τουρκία, το Sofitel Istanbul Taksim άνοιξε επίσημα στις αρχές Νοεμβρίου στην πλατεία Ταξίμ.

Το ξενοδοχείο, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Tuna Group με έδρα την Τουρκία, είναι ένα πολυτελές καταφύγιο που προσφέρει ένα άψογο μείγμα του εμπνευσμένου συνδυασμού της γαλλικής μοντέρνας κομψότητας με το κοσμοπολίτικο στυλ της Κωνσταντινούπολης.

Το Sofitel Istanbul Taksim εμπνέεται από την ψυχή και το χαρακτήρα του ιστορικού χώρου στον οποίο βρίσκεται. Η τοποθεσία είναι ένα διάσημο hotspot μέσα στην πολυσύχναστη γειτονιά Ταξίμ.

Οι επισκέπτες του Sofitel Istanbul Taksim θα απολαύσουν την πολυτέλεια 202 κομψών δωματίων, συμπεριλαμβανομένων 33 σουιτών, όπου κάθε σουίτα είναι εξοπλισμένη με προϊόντα Hermés, ενώ όλα τα υπόλοιπα δωμάτια παρέχουν αξεσουάρ μπάνιου Atelier Cologne.

Τα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πλατεία Ταξίμ ή τα κοντινά στενά του Βοσπόρου. Οι επισκέπτες του Club and Suite έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο Club Millésime του ξενοδοχείου, με ειδικές υπηρεσίες όπως ιδιωτικό check-in, εξατομικευμένες υπηρεσίες, απογευματινό τσάι και πολλά άλλα. Το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο για να φιλοξενεί επιχειρήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε είδους, με δύο κομψές αίθουσες χορού και τρεις καλά εξοπλισμένες αίθουσες συσκέψεων.

Η εξωτερική πισίνα του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πανοραμική θέα της μαγευτικής πόλης. Το state-of-the-art Sofitel Spa του ξενοδοχείου υπόσχεται ενθουσιώδεις και αναζωογονητικές θεραπείες εμπνευσμένες από παραδοσιακές τουρκικές τελετουργίες ,με προϊόντα της γαλλικής μάρκας Sothys.

Διαθέτει εσωτερική πισίνα, επτά αίθουσες θεραπείας, παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ, ατμόλουτρο, σάουνα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Το Sofitel Spa είναι ένα καταφύγιο μέσα στην ενεργητική πόλη.