Το πολυτελές ξενοδοχείο στο Μπαχρέιν Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa, «απογειώνει» το lifestyle στην διαμονή.

Προσφέρει τέσσερις νέες βίλες με νερό εμπνευσμένες από τους καλύτερους πολύτιμους λίθους του κόσμου το σμαράγδι, το ρουμπίνι, το μαργαριτάρι και το τοπάζι.

Οι βίλες προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν ιδιωτικότητα και αποκλειστικότητα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε αυτές τις υπέροχες βίλες, καθεμία από τις οποίες αποτελεί απόδειξη της προσοχής στη λεπτομέρεια για την οποία είναι γνωστή η Sofitel Bahrain», δήλωσε ο κ. Mehdi Hanayen, Γενικός Διευθυντής της Sofitel Bahrain.

Με τρία πολυτελή υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, κάθε βίλα με νερό μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και έξι άτομα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για οικογένειες ή παρέες.

Τα καταλύματα διαθέτουν ευρύχωρα σαλόνια που προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την ιδιωτικότητα της δικής τους πισίνας υπερχείλισης με ξαπλώστρες, δημιουργώντας το τέλειο καταφύγιο για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Αρχιτεκτονικά, κάθε βίλα παρουσιάζει τη χαρακτηριστική χρωματική παλέτα του πολύτιμου λίθου που πήρε το όνομά του. «Με τις βίλες Emerald, Ruby, Pearl και Topaz, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη διαμονή, όπου μπορούν να βυθιστούν στην πολυτέλεια και να βιώσουν την πραγματική ουσία της φιλοξενίας μας», δήλωσε ο Mehdi Hanayen.

Για να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών, το Sofitel Bahrain έχει προμηθευτεί τα καλύτερα υλικά και χειροτεχνία από όλο τον κόσμο – φωτιστικά από την Τουρκία, χειροποίητα πλακάκια Zellige από το Μαρόκο, χαλιά από την Ινδία και τα καλύτερα υφάσματα από τη Γαλλία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάθε βίλα με νερό διαθέτει ειδικό προσωπικό μπάτλερ, εξασφαλίζοντας άμεση εξυπηρέτηση. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το αποκλειστικό μενού στη βίλα τους, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με προϊόντα περιποίησης Balmain Paris, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας και πολυτέλειας στη διαμονή.