Το Sofitel Istanbul Taksim άνοιξε επίσημα στις αρχές Νοεμβρίου στην πλατεία Ταξίμ, γνωστή ως η καρδιά της σύγχρονης Κωνσταντινούπολης, όπου οι ντόπιοι και οι επισκέπτες περνούν το χρόνο τους με τα αξιοθέατα και τους ήχους της πόλης.

Το ξενοδοχείο, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Τουρκικό Tuna Group, είναι ένα πολυτελές καταφύγιο που προσφέρει έναν άψογο συνδυασμό της γαλλικής μοντέρνας κομψότητας με το κοσμοπολίτικο στυλ της Κωνσταντινούπολης.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε το σήμα Sofitel στην Τουρκία, μια αγορά στην οποία θέλουμε να οδηγήσουμε περαιτέρω ανάπτυξη τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια, δήλωσε ο Alex Delaroff, COO της Accor New East Europe.
Πιστεύουμε ότι η προσθήκη του νέου ξενοδοχείου πολυτελείας στην πόλη θα αποτελέσει τον βασικό τουριστικό οδηγό. Προσελκύοντας τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν μία από τις πιο δυναμικές πόλεις της Τουρκίας, έναν εκλεπτυσμένο και κομψό προορισμό για φαγητό και διασκέδαση”.

Οι επισκέπτες του Sofitel Istanbul Taksim θα απολαύσουν την πολυτέλεια 202 κομψών δωματίων, συμπεριλαμβανομένων 33 σουιτών. Κάθε σουίτα είναι εξοπλισμένη με προϊόντα Hermés, ενώ όλα τα υπόλοιπα δωμάτια διαθέτουν αξεσουάρ μπάνιου Atelier Cologne.
Τα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πλατεία Ταξίμ ή στα κοντινό στενό του Βοσπόρου, μία από τις πιο στρατηγικές πλωτές οδούς του κόσμου και ένα δημοφιλές ορόσημο της Κωνσταντινούπολης.
Το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο για να φιλοξενεί επιχειρηματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε είδους, με δύο κομψές αίθουσες χορού και τρεις καλά εξοπλισμένες αίθουσες συσκέψεων.