Η Southwest Airlines πραγματοποιεί πλέον εταιρικές κρατήσεις ταξιδιών μέσω βιομηχανικών συστημάτων επαγγελματικών κρατήσεων.

Όλοι οι χαμηλοί ναύλοι της Southwest, καθώς και οι κρατήσεις, τα εισιτήρια και η λειτουργικότητα με το βιομηχανικό πρότυπο, είναι διαθέσιμα στα Traveloll’s Apollo και Worldpsan Global Distribution Systems . Επιπλέον, η Southwest θα διευθετήσει τα εισιτήρια που έχουν κλείσει μέσω των νέων διαδικασιών GDS μέσω του Airport Report Corporation (ARC). Οι εταιρικοί αγοραστές ταξιδιού, οι εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών και οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων για επαγγελματικά ταξίδια μπορούν να κάνουν κράτηση ταξιδιού και να τροποποιήσουν τις κρατήσεις με λίγα μόνο κλικ.

“Οι νέες μας δυνατότητες GDS επιτρέπουν στους διαχειριστές επαγγελματικών ταξιδιών τη δυνατότητα κράτησης, τροποποίησης και ακύρωσης ταξιδιών Southwest χωρίς να χρειάζεται να σηκώσουν το τηλέφωνο και μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται καλύτερα τα ταξίδια του οργανισμού τους”, δήλωσε ο Andrew Watterson, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος  της Southwest .

Ο αερομεταφορέας έχει πρόσθετα σχέδια για να προσθέσει παρόμοια ικανότητα στο GDS της Amadeus μέχρι το τέλος του 2020.