Με βάση την επιτυχή κυκλοφορία του Κέντρου Πληροφοριών Ταξιδιού (Travel Information Hub) στα τέλη Ιουνίου, η Star Alliance, η μεγαλύτερη παγκόσμια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο, παρουσίασε μια σειρά χρήσιμων αναβαθμίσεων για να βοηθήσει τους επιβάτες να σχεδιάσουν δρομολόγια πολλαπλών στάσεων.

Κέντρο πληροφοριών ταξιδιού της Star Alliance

Αυτή η υπηρεσία δημιουργήθηκε από την Star Alliance και τις αεροπορικές εταιρείες μέλη της για να βοηθήσει τους πελάτες να πλοηγηθούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο διεθνές ταξιδιωτικό τοπίο που προέκυψε από μέτρα που έλαβαν κυβερνήσεις για στον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19. Το εργαλείο παρέχει συγκεκριμένα μέτρα υγείας και υγιεινής που παρουσιάζονται σε όλα τα στοιχεία του ταξιδιού των πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά

Στην πιο πρόσφατη επανάληψή του, το Star Alliance Travel Information Hub παρέχει στους πελάτες που ταξιδεύουν με τις εταιρείες μέλη της Star Alliance μια ευρύτερη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη.

Οι πελάτες μπορούν τώρα:

  • Εισάγουν λεπτομέρειες ταξιδιού δύο τμημάτων (δύο αεροπορικές εταιρείες, τρία αεροδρόμια).

Προηγουμένως επιτρέποντας μόνο ένα ερώτημα για ένα μόνο αεροδρόμιο και μία αεροπορική εταιρεία, το Κέντρο πληροφοριών ταξιδιού επιτρέπει τώρα στο χρήστη να διαμορφώσει ένα πλήρες δρομολόγιο, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου προέλευσης, ενός αεροδρομίου μεταφοράς και μια συνδεδεμένη αεροπορική εταιρεία.

  • Χρησιμοποιήσουν το Κέντρο πληροφοριών ταξιδιού σε τέσσερις επιπλέον γλώσσες

Εκτός από τα αγγλικά, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο στα κινέζικα, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά.

  • Να μοιραστούν τα ευρήματά τους με άλλους με μία λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία για φίλους, συναδέλφους και επαγγελματίες ταξιδιού.

«Η πρωτοβουλία Star Alliance Travel Information Hub αναπτύχθηκε από την ανάγκη μείωσης της πολυπλοκότητας στα αεροπορικά ταξίδια σε αυτές τις εποχές του COVID-19», λέει ο Κρίστιαν Δρέγκερ, Αντιπρόεδρος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών. «Συνδυάζει την είσοδο και των 26 αεροπορικών εταιρειών-μελών μας, και των πολλών βασικών αεροδρομίων στο παγκόσμιο δίκτυό μας, για να παρέχει στους πελάτες μας συγκεκριμένη καθοδήγηση για την ασφάλεια της υγείας και υγιεινής για μια συνεχώς διευρυνόμενη σειρά προορισμών και σημείων μεταφοράς».