Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Star Alliance επέκτεινε το προϊόν πρόσβασης στα σαλόνια επί πληρωμή.
Το προϊόν Star Alliance Lounge Access, προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση και να αγοράσουν κουπόνια ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της Star Alliance.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο υπερσύγχρονο lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX), που θα υποδέχεται πλέον επισκέπτες -οι οποίοι διαφορετικά δεν θα ήταν επιλέξιμοι- με πληρωμένη πρόσβαση.

Αυτό είναι το δεύτερο από τα έξι σαλόνια της Star Alliance που προσφέρουν πρόσβαση επί πληρωμή, μετά την κυκλοφορία του προϊόντος στο σαλόνι Star Alliance στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ezeiza (EZE) στο Μπουένος Άιρες τον Νοέμβριο του 2021.
Το προϊόν Star Alliance Lounge Access θα κυκλοφορήσει σταδιακά και σε άλλα σαλόνια της Συμμαχίας, παγκοσμίως.

Τα κουπόνια Star Alliance Lounge Access μπορούν επίσης να αγοραστούν για τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους ή τους συναδέλφους του ταξιδιώτη όταν πετούν μαζί.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να λάβουν έκπτωση εάν είναι μέλος του προγράμματος τακτικών επιβατών ενός αερομεταφορέα-μέλους της Συμμαχίας.
Μετά την αγορά, οι πελάτες λαμβάνουν ένα email απόδειξης και έναν κωδικό QR που ισχύει για τις επιλεγμένες ημέρες και ώρες.

«Εστιάζουμε σε προϊόντα και υπηρεσίες που ηγούνται της τεχνολογίας, όπως το Star Alliance Lounge Access, που ταυτόχρονα διευρύνουν την χωρητικότητα των σαλονιών μας στα αεροδρόμια, τονίζει ο Christian Draeger, Αντιπρόεδρος Εμπειρίας Πελατών της Star Alliance.

Ανυπομονούμε να κάνουμε το προϊόν διαθέσιμο σε όλα τα επώνυμα σαλόνια της Star Alliance στο εγγύς μέλλον».