Ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό στην Ινδία, η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc ανακοίνωσε τα σχέδια της να ανοίξει περίπου 20 επιπλέον ξενοδοχεία σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, μέχρι το 2015.

Με μια κληρονομιά στην Ινδία, που χρονολογείται από το 1973, η Starwood λειτουργεί σήμερα 33 ξενοδοχεία στην χώρα. Από το 2009, η Starwood έχει ανοίξει σχεδόν τον ίδιο αριθμό ξενοδοχείων στην Ινδία με τον συνολικό αριθμό των Hyatt, Hilton και Marriott μαζί.

Το 2012, η Starwood θα συνεχίσει τη δυναμική της ανάπτυξη με το άνοιγμα της ITC Great Chola, ένα ξενοδοχείο της Luxury Collection, ενός Chennai, ενός Westin Chennai Velachery, ενός ITC Rajputana, ενός Jaipur και δύο ξενοδοχείων Aloft.

Σε μόλις τέσσερα χρόνια, η Starwood έχει αυξήσει τον αριθμό των πολυτελών ξενοδοχείων της σε όλο τον κόσμο κατά 73%, μεγέθυνση, η οποία  τροφοδοτείται από τη δημοτικότητα των δημοφιλών brands των W, St Regis και της  Luxury Collection σε διάφορες παγκόσμιες αγορές.

Tο brand W θα φτάσει στην Ινδία το 2015 με το άνοιγμα των W Bombay και το W Retreat & Spa Goa, το οποίο θα ακολουθήσει το άνοιγμα των W Noida, Delhi NCR, το 2016.

Κώστας Μπιλιάνης