Η SunExpress, κοινοπραξία της Turkish Airlines και της Lufthansa, ανέστειλε πρόσφατα όλες τις διεθνείς πτήσεις της ως μέρος των ταξιδιωτικών περιορισμών για την καταπολέμηση της επιδημίας COVID-19 και ανακοίνωσε νωρίτερα το χειμερινό πρόγραμμά της για να επιτρέψει στους επιβάτες της μεγαλύτερη ευελιξία.

Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης σταματήσει τις εγχώριες πτήσεις από το Μάρτιο 28 έως 30 Απριλίου 2020 λόγω της απόφασης της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Αεροπορίας.

Η SunExpress ανακοίνωσε εκ των προτέρων το χειμερινό πρόγραμμα της για να εξασφαλίσει ότι οι επιβάτες της που πλήττονται από τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας και δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τις πτήσεις τους, μπορούν εύκολα να αλλάξουν τις υπάρχουσες κρατήσεις τους κατά την προσεχή περίοδο.

Η αεροπορική εταιρεία κυκλοφόρησε το χειμερινό πρόγραμμά της που καλύπτει τις πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021 για να μπορούν οι άνθρωποι να αλλάξουν τις τρέχουσες πτήσεις τους για μελλοντική ημερομηνία σε ένα έτος.

Επίσης, δεν θα εφαρμόζει διαφορετικές τιμές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και των εποχιακών διακοπών με μεγάλη ζήτηση και θα προσφέρει στους επιβάτες της την ευκαιρία να ταξιδέψουν με σταθερά τέλη κατά τις περιόδους διακοπών.

Η SunExpress θα προσφέρει συνολικά πάνω από 8.000 πτήσεις από την Αττάλεια, τη Σμύρνη και την Ανατολία και 1.5 εκατομμύρια θέσεις στη χειμερινή περίοδο 2020/2021.

Η αεροπορική εταιρεία που θα προσθέσει το Λονδίνο στις ευρωπαϊκές πτήσεις της που αναχωρούν από την Αττάλεια και τη Σμύρνη για πρώτη φορά την επόμενη χειμερινή περίοδο, αυξάνει επίσης τον αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων από τις δύο πόλεις στο Παρίσι.

Επιπλέον, η SunExpress θα πραγματοποιήσει πτήσεις σε πολλές δημοφιλείς ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Άμστερνταμ, οι Βρυξέλλες και το Αϊντχόβεν από τη Σμύρνη, τις Βρυξέλλες και την Κοπεγχάγη από την Αττάλεια.

Οι επισκέπτες της SunExpress μπορούν να δουν τις νέες προσφορές για το χειμώνα στην ιστοσελίδα sunexpress.com και να πραγματοποιήσουν νέες κρατήσεις για πτήσεις μεταξύ 25.10.2020 και 27.03.2021 με ειδικές προσφορές τιμών της SunExpress.

Οι επιβάτες που δεν μπορούν να ταξιδέψουν λόγω περιορισμών κατά την πτήση μπορούν να επωφεληθούν από τις επιλογές ευέλικτης επαναδιαπραγμάτευσης που προσφέρει η SunExpress.sunexpress . com