Η SunExpress, η οποία συνδέει την Αττάλεια με τους περισσότερους προορισμούς με απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις σε εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια, ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις δραστηριότητές της για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, προσθέτοντας προορισμούς και συχνότητες πτήσεων.

Ο αερομεταφορέας, που είναι κοινοπραξία μεταξύ της Turkish Airlines και της Lufthansa, θα συνεχίσει τις χειμερινές πτήσεις προς το Σάαρμπρουκεν και τη Νυρεμβέργη αυτόν τον χειμώνα και θα συνεχίσει να πετάει στη Βρέμη, τον πιο πρόσφατο προορισμό της στα γερμανικά δρομολόγια τη νέα σεζόν.

H SunExpress θα συνεχίσει τις καλοκαιρινές πτήσεις του μεταξύ Αττάλειας και Άμστερνταμ για πρώτη φορά κατά τη χειμερινή περίοδο δύο φορές την εβδομάδα και σχεδιάζει να επαναφέρει ορισμένα σημαντικά δρομολόγια όπως το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, η Κοπεγχάγη, η Βουδαπέστη, η Βαρσοβία και το Κατοβίτσε το χειμώνα.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις της προς το Λονδίνο και το Μάντσεστερ κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η SunExpress, η οποία πετά συνολικά σε 11 πόλεις σε εσωτερικά δρομολόγια από την Αττάλεια τη νέα σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων Χατάι και Μαλάτια από το καλοκαίρι, προσθέτει νέα υπηρεσία στο Μαρντίν δύο φορές την εβδομάδα, από τις 14 Ιανουαρίου. Οι πτήσεις θα εκτελούνται Παρασκευή και Κυριακές.

Αυξημένες συχνότητες και αυξημένες δυνατότητες στη Σμύρνη

Αυτό το χειμώνα, σε διεθνή δρομολόγια, η SunExpress αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων σε πολλούς προορισμούς στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία και προσφέρει απευθείας πτήσεις σε συνολικά 17 ευρωπαϊκές πόλεις από τη Σμύρνη, συμπεριλαμβανομένων του Άμστερνταμ, των Βρυξελλών, του Παρισιού. Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει τη σύνδεση του Ντόρτμουντ με τη Σμύρνη τη νέα σεζόν, προσθέτοντας επίσης νέα υπηρεσία στη Βρέμη στη Γερμανία.

Η SunExpress, η οποία προσφέρει συνολικά 14 εγχώριες πτήσεις από τη Σμύρνη στο πλαίσιο του χειμερινού προγράμματος, πραγματοποιεί πτήσεις προς το νέο της εσωτερικό δρομολόγιο, το Μαρντίν, από τις 14 Ιανουαρίου 2022. Αυτές οι τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις θα πραγματοποιούνται τη Δευτέρα, την Πέμπτη και το Σάββατο.

Περισσότερες από 30 διαδρομές μεταξύ πόλεων της Ανατολίας και Ευρώπης

Προσφέροντας τις περισσότερες πτήσεις μεταξύ Ανατολίας και ευρωπαϊκών πόλεων, το SunExpress ενισχύει το πρόγραμμά του στο Ντίσελντορφ για τη χειμερινή περίοδο. Φέτος το χειμώνα, αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ της γερμανικής πόλης και της Καισάρι σε 3 και της Τραπεζούντας σε 2.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα τις πτήσεις της Ζονγκουλντάκ – Ντίσελντορφ, οι οποίες εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκινά απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Καϊσέρι και Μονάχου, καθώς και Γκαζιαντέπ και Βερολίνου στο πλαίσιο του νέου χειμερινού προγράμματος της.