Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η μηχανή κρατήσεων κρουαζιέρας Supercruises.com συνεργάζεται με την easyCruise, με στόχο να φέρει «άνευ προηγουμένου σούπερ προσφορές και περιπέτεια» στα κρουαζιερόπλοια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Supercruises.com, έχει περισσότερες από 18.000 κρουαζιέρες από μεγάλες γραμμές διαθέσιμες για κράτηση στον ιστότοπο της και η συνεργασία με την easyCruise θα «απλοποιήσει τη διαδικασία κράτησης κρουαζιέρας» και θα την κάνει πιο προσιτή.

Οι Βρετανοί τουρίστες θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα κρουαζιέρων, τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το ταξίδι τους στις προτιμήσεις τους και αποκλειστικές προσφορές και εξοικονομήσεις, καθώς οι δύο εταιρείες «επαναπροσδιορίζουν το τοπίο των κρατήσεων κρουαζιέρας».

Οπως υπογράμμισε ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης της οικογένειας εταιρειών easy «κάνουμε την κράτηση μιας κρουαζιέρας τόσο εύκολη όσο η κράτηση μιας πτήσης, ενός δωματίου ξενοδοχείου ή μιας ενοικίασης αυτοκινήτου.»

Από την πλευρά του ο Αλεξ Παναγόπουλος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Supercruises.com τόνισε πως «προσφέρουμε στους ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο μια ακόμη πιο προσιτή και απλή διαδρομή για να κλείσουν τις επόμενες διακοπές τους στη θάλασσα.»