Η Swiss υιοθετεί την καινοτόμο φιλοσοφία καμπίνας «Airspace» για τα αεροσκάφη της οικογένειας Airbus A320neo για να προσφέρει στους επιβάτες της μια απτά βελτιωμένη εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών στα δρομολόγια μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας φιλοσοφίας καμπίνας περιλαμβάνουν σημαντικά μεγαλύτερους κάδους, ένα προηγμένο σύστημα φωτισμού που μπορεί να ευθυγραμμιστεί με τους ανθρώπινους βιορυθμούς και βελτιωμένη άνεση καθισμάτων. Τα δύο πρώτα SWISS Airbus A320neo εξοπλισμένα με τη νέα καμπίνα Airspace θα εισέλθουν στην υπηρεσία εσόδων αυτόν τον μήνα.

Η Swiss International Air Lines (SWISS) υιοθετεί την πρωτοποριακή ιδέα καμπίνας «Airspace» για τον οικογενειακό στόλο Airbus A320neo. Η προηγμένη νέα καμπίνα θα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια ουσιαστικά βελτιωμένη εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών στα δρομολόγια μικρών και μεσαίων αποστάσεων της SWISS.

Η νέα καμπίνα Airspace διαθέτει μεγαλύτερους κάδους αποσκευών που προσφέρουν περίπου 40% περισσότερο όγκο από τις συμβατικές αντίστοιχες. Οι νέοι κάδοι μπορούν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερες αποσκευές έως και 61 x 40 x 25 εκατοστά.

Διατηρούν επίσης έως και τέσσερις τέτοιες θήκες χειραποσκευών (αντί για τις σημερινές τρεις) δίνοντας τη δυνατότητα να στοιβάζονται κάθετα στον κάδο.

Η νέα καμπίνα Airspace διαθέτει επιπλέον ένα προηγμένο σύστημα φωτισμού του οποίου το «Human Centric Lighting» μπορεί να ευθυγραμμιστεί με τους βιορυθμούς των ταξιδιωτών: ανάλογα με την ώρα της ημέρας ή της νύχτας, το σύστημα θα λούζει την καμπίνα με διάφορους τύπους φωτός που κυμαίνονται από ζεστό κόκκινο έως διαβαθμισμένοι ενδιάμεσοι τόνοι μέχρι πιο ψυχρές μπλε αποχρώσεις. Η άνεση των καθισμάτων έχει επίσης βελτιωθεί περαιτέρω, με τα πιο λεπτά πλευρικά τοιχώματα της καμπίνας να προσφέρουν περισσότερο χώρο, ειδικά στο ύψος των ώμων.

«Ως premium αερομεταφορέας, συνεχίζουμε να προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ποιότητας, ακόμη και στην παρούσα περίοδο κρίσης», εξηγεί ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της SWISS Tamur Goudarzi Pour .

«Και η προηγμένη και καινοτόμος νέα ιδέα καμπίνας Airspace της Airbus για τους ταξιδιώτες μας σε κοντινές αποστάσεις συμβάλλει καθοριστικά σε όλες αυτές τις προσπάθειες. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη μεγαλύτερη άνεση εν πτήσει, με τη μορφή περισσότερου χώρου για τις χειραποσκευές τους και μια νέα ιδέα φωτισμού που είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του βιορυθμού τους».