Σύνταξη: tourismtoday.gr

Τις αφορολόγητες αγορές στις πτήσεις επανέφερε από χθες την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, η SWISS.

Μετά την αναστολή της υπηρεσίας λόγω πανδημίας τα τελευταία δυόμισι χρόνια, οι ταξιδιώτες σε όλες τις πτήσεις της SWISS διάρκειας 55 λεπτών και άνω μπορούν πλέον να αγοράσουν αφορολόγητα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές.

«Η επανέναρξη των αγορών μας με αφορολόγητα εν πτήσει είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα πίσω στην πλήρη premium υπηρεσία μας, λέει ο Tamur Goudarzi Pour, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της SWISS.

Έχοντας ανασταλεί αυτή η εγκατάσταση για δυόμισι χρόνια, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε τώρα να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια εμπειρία αγορών εν πτήσει ακόμα πιο ποικιλόμορφη και προσαρμοσμένη ακόμη περισσότερο στις ατομικές τους επιθυμίες και ανάγκες.

Και με τη νέα πρόσθετη επιλογή χρήσης μιλίων βραβείων Miles & More, η διαδικασία ψηφιακής πληρωμής μας είναι πλέον ακόμη πιο εύκολη και πιο βολική».

Έμφαση στην Ελβετία και τη βιωσιμότητα

Η πρόσφατα επανασχεδιασμένη επιλογή αφορολογήτων αγορών στις πτήσεις της SWISS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Ελβετία, τη βιωσιμότητα και τα είδη που σχετίζονται με ταξίδια.

Εκτός από τέτοια κλασικά premium είδη όπως ρολόγια και γυαλιά ηλίου, η νέα σειρά εκπτώσεων περιλαμβάνει επιλεγμένες ελβετικές σπεσιαλιτέ σοκολάτας, αποσμητικό συσκευασμένο σε βιοπλαστικό σωλήνα από ζαχαροκάλαμο και παιδικά ακουστικά εμπνευσμένα από απειλούμενα είδη από όλο τον κόσμο.