Η SWISS θα προσφέρει στους πελάτες της ένα χαρτοφυλάκιο προορισμών στα χειμερινά δρομολόγια του 2021/2022, το οποίο είναι τόσο εκτεταμένο όσο ήταν πριν από την πανδημία.

Συνολικά 90 προορισμοί θα λάβουν υπηρεσία SWISS από τη Ζυρίχη και/ή τη Γενεύη, με στόχο να προσφέρουν στους ταξιδιώτες το ευρύτερο δυνατό εύρος διαδρομών και μετέπειτα συνδέσεις.

Η έκταση της χειμερινής προσφοράς ενισχύεται περαιτέρω από ορισμένους κλασικούς καλοκαιρινούς προορισμούς, ειδικά γύρω από τη Μεσόγειο και στην Ανατολική Ευρώπη, που συνεχίζουν να εξυπηρετούνται την επόμενη χειμερινή περίοδο δρομολογίων.

Η SWISS σχεδιάζει επίσης να επαναλάβει την υπηρεσία στο δρομολόγιο της μακρινής διαδρομής Γενεύη-Νέα Υόρκη σε επιλεγμένες ημέρες της εβδομάδας από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά. O μεταφορέας θα αυξήσει περαιτέρω τις χειμερινές υπηρεσίες του σε περιόδους ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης, όπως η περίοδος των διακοπών των Χριστουγέννων και η περίοδος των χειμερινών σπορ.

Παρά τους συνεχιζόμενους και ακόμη μεταβαλλόμενους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, η Swiss International Air Lines (SWISS) θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στα επερχόμενα δρομολόγια του Χειμώνα 2021/2022, για να εκτελέσει την αποστολή της να διατηρήσει την Ελβετία συνδεδεμένη με την υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο.

« Καταρτίσαμε τα χρονοδιαγράμματά μας για το επερχόμενο χειμερινό χρονοδιάγραμμα για να παρέχουμε στους πελάτες μας το μεγαλύτερο δυνατό φάσμα αεροπορικών υπηρεσιών και συνδέσεων διατηρώντας παράλληλα ένα ισχυρό και αξιόπιστο δίκτυο διαδρομών », εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της SWISS Tamur Goudarzi Pour. « Από τα 92 αεροσκάφη που απαρτίζουν τον στόλο SWISS, τα χειμερινά μας δρομολόγια θα μας κάνουν να εκτελούμε έως και 47 αεροσκάφη μικρών αποστάσεων συν τέσσερα αεροσκάφη του εταίρου μας Helvetic Airways, μαζί με 22 αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων ».