Tις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, οι προϋποθέσεις εισόδου διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών θα ανοίγουν σταδιακά. Αυτό οδηγεί σε αυξημένη ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια.

Ως εκ τούτου, η SWISS σχεδιάζει να επεκτείνει ουσιαστικά τις υπηρεσίες της με το χρονοδιάγραμμα του Ιουνίου, σύμφωνα με τις αντίστοιχες απαιτήσεις για κρατήσεις. “Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε περίπου το 15-20% των αρχικών μας υπηρεσιών τον Ιούνιο και είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε στην Ελβετία μεγαλύτερες συνδέσεις με τον κόσμο”, λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της SWISS Τόμας Κλύρ.

Η SWISS σχεδιάζει να εκτελεί περίπου 140 εβδομαδιαίες πτήσεις από τη Ζυρίχη σε 30 προορισμούς στην Ευρώπη και περίπου 40 εβδομαδιαίες πτήσεις από τη Γενεύη σε 14 προορισμούς στην Ευρώπη.

Η αεροπορική εταιρεία θα εξακολουθεί να εξυπηρετεί τις τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων προς το Νιούαρκ στις ΗΠΑ, ενώ επιπλέον διηπειρωτικοί προορισμοί θα προστεθούν τον Ιούνιο.

Επιπλέον, η SWISS και το τμήμα WorldCargo της Swiss θα συνεχίσουν να εκτελούν τις πτήσεις τους μόνο για φορτίο σε διάφορους προορισμούς παγκοσμίως.

Οι αλλαγές και οι προσθήκες στο χρονοδιάγραμμα του Ιουνίου θα δημοσιευθούν σύντομα σε όλα τα συστήματα κρατήσεων. Η επέκταση των πτήσεων πραγματοποιείται βήμα προς βήμα, ακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών και τους κανόνες ασφαλείας.