Η SWISS θα λειτουργεί όλες τις υπηρεσίες της στο Βερολίνο από και προς το νέο αεροδρόμιο του Βερολίνου Brandenburg (BER), ενώ το σύστημα κράτησης έχει αναμορφωθεί.

Από τις 31 Οκτωβρίου 2020, οι πτητικές λειτουργίες στο Βερολίνο θα μεταφερθούν από το σημερινό αεροδρόμιο Tegel στο νέο αεροδρόμιο του Βρανδεμβούργου (BER) της πόλης.

Η μετακίνηση πρέπει να ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Η Swiss International Air Lines (SWISS) θα αρχίσει τις νέες της πτήσεις από και προς το Βερολίνο, στις 8 Νοεμβρίου.

Η πρώτη άφιξη του SWISS στο νέο αεροδρόμιο θα είναι πτήση LX974 στις 08:45 και η πρώτη αναχώρηση SWISS Berlin Brandenburg θα πραγματοποιηθεί με πτήση LX975 στη Ζυρίχη στις 09:30.

Το σύστημα κράτησης SWISS έχει ήδη αναμορφωθεί ώστε να αντικατοπτρίζει τη σχεδιαζόμενη κίνηση. Οι πελάτες που πραγματοποιούν κράτηση στο Βερολίνο για ταξίδια στις 8 Νοεμβρίου ή μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα εμφανίζονται ως προορισμός του Tegel (TXL) αλλά του νέου Βερολίνου Brandenburg (BER). Σύμφωνα με τα ισχύοντα σχέδια, οι χρόνοι άφιξης και αναχώρησης των συγκεκριμένων πτήσεων της SWISS θα παραμείνουν αμετάβλητοι, όπως και ο αριθμός των συχνοτήτων στη διαδρομή.

Πρόσβαση στο νέο σαλόνι για τους ταξιδιώτες της SWISS

Οι ταξιδιώτες της Business Class στις αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa, οι τακτικοί ταξιδιώτες, οι γερουσιαστές, τα μέλη του Gold Star της Star Alliance και τα μέλη του HON Circle μπορούν να προσβλέπουν σε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο νέο αεροδρόμιο του Βερολίνου του Βερολίνου: το Lufthansa Lounge.

Η εγκατάσταση 1.600 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται στο Main Pier North του τερματικού σταθμού 1, προσφέρει ξεχωριστά τμήματα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν ή να εργαστούν σε ήρεμο περιβάλλον. Το νέο σαλόνι διαθέτει επίσης ένα πανοραμικό παράθυρο με αποκλειστική θέα πάνω από την περιοχή του Βερολίνου.