Η SWISS θα αποκαταστήσει αρκετούς ακόμη προορισμούς στα δρομολόγια πτήσεων από τη Ζυρίχη και τη Γενεύη την προσεχή χειμερινή περίοδο 2020/21.

Λαμβάνοντας υπόψη τους πολυάριθμους τρέχοντες περιορισμούς ταξιδιού και τις διατάξεις καραντίνας, τα νέα δρομολόγια θα προσφέρουν μόνο το 30 έως (το πολύ) το 40% των δυνατοτήτων που παρέχονταν για την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τα αρχικά προγραμματισμένα χειμερινά χρονοδιαγράμματα 2020/21 της SWISS έπρεπε να αναθεωρηθούν ουσιαστικά προς τα κάτω και τα επίπεδα χωρητικότητας που είχαν αρχικά προβλεφθεί για τον Οκτώβριο θα επιτευχθούν μόνο προς το τέλος της επόμενης χειμερινής περιόδου. Μπορεί επίσης να απαιτηθούν περαιτέρω προσαρμογές, ανάλογα κυρίως με τις μελλοντικές παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα της καραντίνας.

Σε αυτές τις ακόμη εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, η Swiss International Air Lines (SWISS) παραμένει αποφασισμένη να διατηρήσει την Ελβετία βέλτιστα συνδεδεμένη με τον κόσμο και να συνεχίσει να προσφέρει μια σειρά αεροπορικών υπηρεσιών που είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρές και εκτενείς στο χειμερινό χρονοδιάγραμμα 2020/21. Ένας τέτοιος προγραμματισμός αποδεικνύεται ολοένα και πιο απαιτητικός, ενόψει των διαφόρων και συνεχώς μεταβαλλόμενων περιορισμών στη διεθνή κινητικότητα.

Η SWISS στοχεύει να εξυπηρετήσει περίπου το 85% των καθιερωμένων προορισμών της κατά την προσεχή περίοδο χειμερινού χρονοδιαγράμματος, με 67 να εξυπηρετούνται από τη Ζυρίχη και 21 από τη Γενεύη.

Πρόσθετοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για την περίοδο των Χριστουγέννων

Παρά τις τρέχουσες αβεβαιότητες, η SWISS αναμένει να προσθέσει τους ακόλουθους προορισμούς μικρών αποστάσεων στο δίκτυο της Ζυρίχης στα προσεχή χειμερινά της χρονοδιαγράμματα: Μόναχο και Βρότσλαβ (Πολωνία) από τα τέλη Οκτωβρίου. Λουξεμβούργο, Μπέρμιγχαμ, Λονδίνο και Νυρεμβέργη από τον Φεβρουάριο του 2021 και Γκρατς από τον Μάρτιο του 2021. Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, η οποία παραδοσιακά βλέπει μεγάλους όγκους ταξιδιού αναψυχής, υπηρεσίες θα προστίθενται επίσης στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το Μπιλμπάο, το Σιατλ, τη Νάπολη και τη Θεσσαλονίκη.

Από τη Γενεύη Η SWISS θα προσφέρει απευθείας υπηρεσίες στην Πρίστινα από τις αρχές Οκτωβρίου και στο Μαρακές από τα μέσα Οκτωβρίου. Η Πράγα θα προστεθεί στα τέλη Οκτωβρίου και η Μόσχα στις αρχές Νοεμβρίου. Στα μέσα Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι υπηρεσίες από τη Γενεύη στη Μάλαγα, τη Βαλένθια, τη Στοκχόλμη, το Γκέτεμποργκ, το Δουβλίνο, τη Χουργκάντα, το Κιτίλα (Φινλανδία), την Αγία Πετρούπολη και το Λονδίνο Γκάτουικ. Και οι υπηρεσίες χωρίς διακοπή SWISS μεταξύ της Γενεύης και της πόλης του Λονδίνου θα αποκατασταθούν από τον Φεβρουάριο του 2021. Το Λονδίνο Χίθροου, η Φρανκφούρτη και η Μόσχα είναι από τους προορισμούς με τις περισσότερες συχνότητες από τη Γενεύη κατά την προσεχή περίοδο του χειμερινού χρονοδιαγράμματος.

Τα χειμερινά προγράμματα 2020/2021 τίθενται σε ισχύ στις 25 Οκτωβρίου και θα τα βρείτε πλήρως στο www.swiss.com .