To Moxy Athens City, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, και το πρόγραμμα Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich (The Frances Rich School of Fine and Performing Arts) του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Deree, σε συνεργασία με την Ιωάννα Παπαπαύλου, Senior Manager της ACG Art Collection, παρουσιάζουν την έκθεση «After the End».

Η έκθεση, με την επιμέλεια των Αλίκη Τσιρλιάγκου και Λενιώ Παπαντωνοπούλου, θα φιλοξενηθεί στη στοά του Moxy Athens City.

Εννέα εικαστικοί, όλοι απόφοιτοι του προγράμματος Εικαστικών Τεχνών του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Deree – ACG, θα προβάλλουν τα έργα τους στο Moxy Athens City, στηρίζει έμπρακτα την τέχνη και ανερχόμενους καλλιτέχνες, μέσα από τον θεσμό Moxy Athens Art Affairs.

Η σύμπραξη αυτή στοχεύει στη διαμόρφωση μίας πλατφόρμας, μέσα από την οποία οι ανερχόμενοι εικαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τα έργα τους και τη δημιουργικότητά τους στο ευρύ κοινό.

Η έκθεση «After the End» εστιάζει στους τρόπους με τους οποίους οι συμμετέχοντες εικαστικοί εξελίχθηκαν καλλιτεχνικά στα χρόνια που ακολούθησαν το πέρας των σπουδών τους. Μέσα από μία επιλογή έργων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα μέσων έκφρασης όπως ζωγραφική, φωτογραφία και μεικτές τεχνικές, η έκθεση παρουσιάζει τη φρέσκια ματιά και τις πρωτοποριακές προσεγγίσεις των συμμετεχόντων.

Οι δημιουργοί Nadia Elgazar, Anna Tiligada, Nia Hefe Filogianni, Panos Lezes, Alexia Silia Peza, Vaggi Sekifu, Areti Skavantzou, Petros Tatsiopoulos, και Natalia Papadopoulou είναι καλλιτεχνικά ενεργοί και άκρως παραγωγικοί και μέσα από την έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Moxy Athens City, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι ποικιλόμορφες και ενδιαφέρουσες πρακτικές τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 5 Ιουνίου και η έκθεση θα φιλοξενηθεί έως τις 15 Ιουλίου, παρέχοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να την επισκεφθούν στον ανοιχτό χώρο του Moxy Athens City, καθημερινά.
,