Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο Thomas Cook ξεκίνησε στην Ολλανδία, την Thomas Cook Netherlands καθώς η μάρκα αρχίζει να επεκτείνεται στην Ευρώπη.

Η ολλανδική επιχείρηση θα λειτουργεί στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα με το Ηνωμένο Βασίλειο και θα προσφέρει στους ταξιδιώτες από την Ολλανδία πακέτα διακοπών σε ένα ευρύ φάσμα ευρωπαϊκών προορισμών.

Οι πελάτες θα μπορούν να πετούν από όλα τα μεγάλα αεροδρόμια με αεροπορικές εταιρείες όπως η Transavia, η Corendon και η easyJet.

Η νέα ολλανδική εταιρεία του Thomas Cook είναι μέλος της ANVR, της ολλανδικής ταξιδιωτικής ένωσης, καθώς και των SGR και Calamiteitenfonds, που μαζί παρέχουν πλήρη προστασία των καταναλωτών.

Η Thomas Cook Netherlands θα έχει αρχικά μια μικρή τοπική ομάδα με υποστήριξη από την τρέχουσα ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου. Καθώς η επιχείρηση αναπτύσσεται, στοχεύει να προσθέσει περισσότερα μέλη της ομάδας.

«Η επιτυχία της επιχείρησης μας στην Κίνα και στο Ηνωμένο Βασίλειο -παρά όλες τις προκλήσεις των τελευταίων δύο ετών- μας έδειξε ότι τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το πρώτο μας βήμα στην Ευρώπη, δήλωσε ο Alessandro Dassi, διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook Europe.

Καθώς οι περιορισμοί χαλαρώνουν στην Ολλανδία, μπορούμε να δούμε τεράστια ζήτηση. Η επεκτάσιμη διαδικτυακή μας πλατφόρμα σε συνδυασμό με την αξιόπιστη ταξιδιωτική τεχνογνωσία της ομάδας μας, μας βάζουν σε ισχυρή θέση να αξιοποιήσουμε την αναμενόμενη ανάκαμψη της αγοράς».