Με την ταχεία αναβίωση των επαγγελματικών ταξιδιών και τις εταιρείες να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, η Thomas Cook (Ινδία) λάνσαρε το FX-Now – ένα ψηφιακό εργαλείο που ενδυναμώνει το εταιρικό τμήμα με βολικές, προσαρμόσιμες και ανέπαφες υπηρεσίες συναλλάγματος .

Οι διαδικασίες συναλλάγματος απαιτούν προσεκτική τεκμηρίωση και εγκρίσεις – με αποτέλεσμα περίπλοκες/αδύναμες διαδικασίες. Σε μια πρωτοβουλία για την απλούστευση της διαδικασίας, αλλά τη διατήρηση των απαραίτητων ελέγχων και ισορροπιών, το FX-Now της Thomas Cook India εισάγει ένα ψηφιοποιημένο μοντέλο συναλλάγματος που εξασφαλίζει ταχύτητα, ακρίβεια και απρόσκοπτες υπηρεσίες για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες που ταξιδεύουν εν κινήσει.

Ο Deepesh Varma, Senior Vice President, Foreign Exchange, Thomas Cook (Ινδία) δήλωσε: «Με τις τρέχουσες διαδικασίες Forex να είναι μάλλον δυσκίνητες, θέλαμε να εξαλείψουμε τα σημεία πόνου για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες μας. Αυτό σχημάτισε τη γένεση του FX-Now, του πρωτοποριακού εργαλείου εταιρικών αυτοκρατήσεων που ενδυναμώνει τις εταιρείες μας με γρήγορες, βολικές και ανέπαφες υπηρεσίες για συναλλαγές συναλλάγματος από άκρο σε άκρο».